Nöje

10-åriga flickan får juryn att tappa hakan – några sekunder in i klippet förstår du varför

Annons
av extraextra
9 augusti, 2019
Annons

När man hör om kända opera sångare förstår man inte riktigt hur höga toner de egentligen kan sjunga.

Det är nästan som att det är från en annan planet.

Annons

Men något som är mer imponerande är när barn sjunger opera. När de sjunger är det som om de har gjort det i hela sitt liv.

Det finns en sådan ung och naturbegåvad tjej som har gått viral på nätet, det är den 10-åriga flickan Emanne Beasha.

Tidigare i somras när Emanne Beasha, 10, sjöng Nessun Dorma tog hon hela världen med storm under sin första audition i talangprogrammet America’s Got Talent.

Nu är hon tillbaka här igen och gjorde det ännu en gång.

Bildkälla: Youtube

I programmets andra runda sjöng flickan en annan operaklassiker, Caruso. Hon behövde inte mycket tid på sig för att visa hur talangfull hon egentligen är.

Publiken var i chock så fort hon öppnade munnen och började sjunga. Sen när hon tar i så hon nästan spricker till de höga partierna trodde juryn att det hela var en dröm.

Bildkälla: Youtube

Gästdomaren Jay Leno, som är en gammal talkshowprofil, blev så överraskad av hennes röst att han till och med hjälpte henne i tävlingen.

”Det känns som att jag har bevittnat något extremt speciellt. Vid någon punkt i karriären kommer folk säga ’Vad minns du mest?’. Och då minns jag när jag tryckte på min Golden Buzzer”, sa Leno och skyndade sig på knappen som gav flickan en direktbiljett vidare i tävlingen!

Bildkälla: Youtube

Se klippet här nedanför:

Dela på Facebook
Annons