Intressant

10 kändisars sista ord – väldigt överraskande sista ord

Annons
av extraextra
16 januari, 2020
Annons

Det här är Paul Walker, Michael Jackson, Elvis Presley, Tupac Shakur samt andra stora stjärnors sista ord innan de avled.

Elvis Presley

Bildkälla: Instagram

”Jag ska gå till badrummet och läsa”. Det var Elvis Presleys sista ord till hans fästmö Ginger Alden den 16 augusti 1977 på morgonen, skriver Telegraph.

Annons

Efter några timmar så vaknade Ginger upp och märkte att Elvis fortfarande inte hade kommit ut från badrummet. Hon såg att lampan fortfarande lös och när hon öppnade dörren så låg Elvis där på badrumsgolvet – död.

Elvis led bland annat av skadad lever, högt blodtryck och förstorad tjocktarm.

Bob Marley

Bara 36 år gammal dog Bob Marley i cancer, den 11 maj 1981 i staden Miami.

Han var en reggaelegend och hans sista ord i livet var till sin son Ziggy, ”Pengar kan inte köpa liv”, skriver Independent.

Kurt Cobain

Nirvana-sångaren Kurt Cobain hittade död i sitt hem den 8 april 1994. Det fanns ett självmordsbrev inuti hans hem där han skrev sina sista ord ”It’s better to burn out than to fade away”. Han avslutade dock brevet med orden ”I love you, I love you”, till sin fru Courtney Love och deras dotter Frances, skriver The Sun.

Dock så dog Cobain 3 dagar innan han hittades, enligt rättsläkaren som dödsförklarade honom redan den 5 april 1994.

Tupac Shakur

Bildkälla: Instagram

Den första polisen som var på plats där rapplegenden Tupac Shakur hade skjutits var Chris Carroll.

– Han tittade på mig, tog ett djupt andetag för att kunna få ut orden, öppnade sin mun och sa sedan ”Fuck you”, har Carroll berättat, skriver Rolling Stone.

Den 7 september 1996 så mördades Tupac med flera pistolskott.

Heath Ledger

”Katie, Katie…Lyssna, det kommer att bli bra. Du vet, jag behöver bara sova lite”. Detta var skådespelaren Heath Ledgers sista ord.

Heath sa detta till sin syster när han var orolig över att inte kunna sova, skriver Mirror.

Ledger åt receptbelagd medicin mot sin lunginflammation och fast hans syster Katie varnade honom för att inte blanda sömntabletter med medicinen så gjorde han det ändå.

Det var den 22 januari 2008, natten efter samtalet med Katie som han hittades död.

Efter obduktionen så sa rättsläkaren att dödsorsaken var akut förgiftning av flera receptbelagda preparat.

Michael Jackson

Bildkälla: Instagram

Michael Jackson dog av en överdos på det starka smärtstillande medlet Propofol den 25 juni 2009. Det var Jacksons läkare Conrad Murray som gav dosen som dödade honom. Murray var den sista personen som såg Jackson vid liv och han berättade att Jacksons sista ord var ”mer mjölk”, skriver Telegraph.

Dock så var det inte vanlig mjölk Jackson ville ha. Han ville ha mer Propofol, eftersom det liknar mjölk i både färg och konsistens.

Ryan Dunn

Skådespelaren Ryan Dunns sista ord var  ”Jag stannar för en bärs, jag kommer när jag kan”, skriver Us Magazine.

Det var det som han skrev i ett sms till sin bästa vän och kollega Bam Margera innan Dunn och hans assistent Zachary Hartwell på ”Jackass” kraschade med Dunns Porsche 911 GT3. Både Dunn och hans assistent avled direkt i samband med olyckan som skedde 20 juni 2011.

Han blev bara 34 år gammal.

Amy Winehouse

Bildkälla: Instagram

Den brittiska sångerskan Amy Winehouse sista ord vid livet var ”Jag vill inte dö”, skriver Independent.

Det var bara två timmar innan hon hittades död som hon sa detta till sin läkare. Amy dog den 23 juli 2011 i sitt hem i Camden, London.

Rättsläkarens rapport visade att hon hade över 4 promille alkohol i blodet.

Whitney Houston

Det var den 11 februari 2012 som Whitney ska ha diskuterat ett passage i bibeln bara några timmar innan hon dog. Då sa hon med ett leende på läpparna ”Du vet, han är så cool. Jag vill verkligen träffa Jesus”, skriver Tmz.

Senare samma dag så hittades Whitney död i badkaret i en svit på Beverly Hilton Hotel. Hon dödsförklarades och dödsorsaken var drunkning, åderförkalkning i hjärtat och kokain missbruk.

Paul Walker

Bildkälla: Instagram

”Vi kommer tillbaka om fem minuter”, var skådespelaren Paul Walkers sista ord, skriver Hollywoodlife.

Han sa de orden till en mekaniker på välgörenhetsevenemanget där Walker samlade ihop massor med pengar. Walker och Roger Rodas, 38, lämnade evenemanget i Rodas röda 2005 Porsche Carrera GT den 30 november 2013.

Walker och Rodas kraschade med bilen, och båda avled direkt i olyckan.

Dela på Facebook
Annons