Tips

15 prylar som måste ligga under granen i jul

Annons
av extraextra
13 november, 2019
Annons

Är du en person som alltid väntar med att köpa julklappar i sista sekund?

Då ska vi hjälpa dig på traven så att du slipper stressa som tusentals andra när julen närmar sig.

Annons

I samarbete med Fyndline tipsar vi om 15 produkter som är ett måste under julgranen i år.

Här nedan finns 15 prylar som passar perfekt att ge bort till mamma, brorsan, vännen eller varför inte passa på att köpa något till dig själv?

1. Högtalare i duschen

DropSound vattentät trådlös bärbar Bluetooth högtalare

Har du någon i familjen som alltid sjunger i duschen? Då är detta den perfekta presenten, för vem skulle inte vilja ha lite bakgrundsmusik när man bjuder på en skönsång?

Finns att köpa här

2. Mikrorengöring

Rengörare för mikrovågsugn

Brukar du se din mamma kämpa i köket med att få alla maskiner rena då är detta en superpresent för henne. Alla som äger en mikro vet nog hur svårt det är att få bort smutsen i den också, men med denna smarta pryl är smutsen bara ett minne blott.

Finns att köpa här

3. Popcornmaskin

Hot & Salty popcornmaskin

Om popcorn är en stor anledning till varför du går på bio så kan du nu skapa lite biokänsla hemma. Att ha en hemmabio har nog varit allas dröm någon gång i livet och med denna popcornmaskin är du ett steg närmare den drömmen.

Finns att köpa här

4. Städtofflor

Golvmopp Städtofflor

Känner du någon som hatar att städa? Då är julklappen fixad.

Med dessa tofflor moppar du golven samtidigt som du kan pyssla med annat som behöver fixas i hemmet.

Finns att köpa här

5. Dammsugarmunstycke 

Smart dammsugarmunstycke

Detta dammsugarmunstycke är en storfavorit som borde finnas i allas hem! Med denna pryl kan du dammsuga på även de svåraste ställena, som till exempel i besticklådan, legolådan eller bakom elementen.

Finns att köpa här

6. Påsförslutare 

Påsförslutare

Denna produkt borde finnas i allas hem. Hur många gånger öppnar man egentligen inte en påse med mat och sen kan man inte försluta den ordentligt? Nu är det möjligt!

Med denna pryl kan du enkelt försluta dina chipspåsar när du inte orkat äta upp allt och de kommer aldrig bli förstörda igen!

Finns att köpa här 

7. Luktborttagare till kylskåp

Luktborttagare till kylskåp

Lyckas du aldrig bli av med den sunkiga lukten i kylskåp? Då är detta prylen för dig. Genom att förvara dessa bollar i kylskåpet kommer det aldrig mer lukta illa i kylskåpet. Bollarna förbättrar även livslängden på frukt och grönsaker.

Finns att köpa här

8. Äggtimer

Smart äggklocka / Äggtimer

Har du svårt att få till det perfekta äggen eller blir det olika resultat varje gång? Då är denna äggtimer en dröm för dig. Det enda man behöver är att lägga ner äggtimern tillsammans med äggen och koka upp vattnet. Timern kommer avslöja hur färdigt ägget har blivit på insidan.

Finns att köpa här

9. Rund kökskniv

Rund kökskniv

Med denna rundade kniv kan man enkelt både skära och hacka grönsaker på ett enkelt sätt. En superpresent för den matintresserade!

Finns att köpa här

10. Elegant knivslip

Knivslip för knivar och verktyg

Trött på slöa knivar och inte vill köpa nya, då kommer denna knivslip göra underverk för dig. Den gör bara inte ett grymt jobb, den är även väldigt stilren och passar perfekt som dekoration på köksbänken.

Knivsliparen har en fjädertekniken och rostfria stålkomponenter som säkerställer en lång livslängd.

Finns att köpa här

11. Skoförvaring

Skoförvaring för 4 par skor

Finns det ett överflöd av skor hemma hos dig som gör att det blir svårt att ta sig in i hallen? Då är detta ett måste. Dessa skohållare fäster du lätt i en garderob där du kan dölja skorna eller varför inte göra en häftig vägg fylld med snygga skor?

Finns att köpa här

12. Sminkspegel med LED-belysning

Sminkspegel med LED-belysning

Har du en dotter, syster eller mamma som älskar att sminka sig då kommer personen definitivt skrika av lycka när de får se denna smarta sminkspegel i paketet!

Finns att köpa här

13. Förvarningsficka till bil (2-pack)

Förvaringsficka till bil (2-pack)

Har du en vän som alltid har kaos i sin bil då är detta definitivt en nödvändig julklapp. Med dessa smarta fickor skapar man enkelt organisation i bilen. Förvara mobilen, nycklarna och plånbok i fickorna och du kommer aldrig behöva leta efter dem igen.

Finns att köpa här

14. Powerbank plånbok

Powerbank plånbok

Är du trött på att ta med dig tusen olika saker när du lämnar hemmet? Då är denna en dröm för dig. Med denna pryl har du powerbank, laddare och plånbok på samma ställe. Förutom att du alltid kan ladda din mobil när batteriet börjar sina så skyddar även korthållaren mot elektronisk stöld tack vare den skyddande metallegeringen.

Finns att köpa här

15. Örtsax/Kryddsax

Örtsax / Kryddsax

Denna örtsax är perfekt för alla hemmaodlare och matfantaster där ute. Saxen innehåller flera skärblad som gör det enkelt och snabbt att fixa den färska kryddan till matlagningen.

Finns att köpa här

Dela på Facebook
Annons