OJ

Sandra gjorde ”snuskig” tatuering på semestern – spred sig snabbt över hela internet

Annons
av extraextra
14 januari, 2020
Annons

Under semestern så bestämde sig Sandra för att göra en gaddning, eller tatuering som det heter. Hon tog sedan en bild på tatueringen. Några dagar senare hade bilden på tatueringen spridit sig över hela världen.

När 20-åriga Sandra bestämde för att gadda sig på semestern så blev hennes tatuering snabbt en snackis. Efter att ha sett en tatueringsstudio bestämde hon sig för att gadda sig.

Annons

Hon hade tidigare sett ”beer goes here” och ville göra en likadan fast med en liten tvist, så istället för beer så skrev hon dick.

När hon sedan delade en bild på sin tatuering i en större grupp på Facebook så möttes hon av både positiva och negativa kommentarer.

– Jag förstod att folk skulle ha åsikter om tatueringen och kanske tycka att den var ful eller att det var en dum idé. Men jag trodde inte att folk skulle kalla mig för saker och vara så elaka, säger Sandra till Nyheter24.

Men bilden stannade inte i Facebookgruppen. Snabbt spred sig och plötsligt låg den på två större konton på Instagram där hon kallades för både det ena och det andra.

–  Folk skrev ”lycka till att få jobb” och vissa har även blandat in min familj och sagt att de måste vara stolta, säger Sandra till Nyheter24.se

Dela på Facebook
Annons