OJ

24-åringen tjänar 380 000 kr på att sälja nakenbilder på nätet

Annons
av extraextra
21 februari, 2020
Annons

Kaya Corbridge har avslöjat hur hon gick från att vara en fattig student till att tjäna över 380 000 kronor i månaden.

Hon slutade plugga för att sälja nakenbilder och videos på sig själv över nätet.

Annons

Det den genomsnittliga britten tjänar på ett år, gör Kaya på bara en månad. Hon är 24 år gammal och äger sitt egna hus i Lancashire och hon åker väldigt ofta på semestrar i Bali, Australien och Barcelona.

Hennes lyxiga livsstil blev möjlig efter att hon hoppade av ett universitet i september 2017 efter bara fyra veckor, för att fokusera på sitt OnlyFans-konto – en prenumerationstjänst där innehållsskapare tillhandahåller exklusivt material till sina prenumeranter, eller ”fans.”

Kaya förklarade hur hennes innehåll – som fansen betalar en avgift för att se – kan variera från nakna bilder till videor på hennes fötter.

Hon sa: ”Jag startade mitt OnlyFans-konto lite spontant. Jag trodde bara att jag skulle göra det en gång – jag trodde aldrig att det skulle förändra mitt liv på det sätt som det har gjort.”

”Under mitt första år tjänade jag 3,2 miljoner kronor och nu tjänar jag cirka 380 000 kronor varje månad”

Reser över hela världen

Hennes jobb har nu gjort att hon kan resa vart hon vill i världen.

”Jag älskar att utforska och se nya platser och jag älskar att vara min egen chef, eftersom jag fortfarande kan arbeta var jag än är i världen. Sedan jag startade OnlyFans har jag besökt 20 länder, jag har tagit mamma till Paris, Polen och Barcelona, ​​och jag tillbringade några månader i Australien.”, säger hon och fortsätter:

”Jag reste i Amerika, såg mer av Europa, åkte sedan till Bali och nu reser jag runt Sydostasien. Jag hoppas att ha varit i 30 länder i slutet av året. ”

Tar emot privata förfrågningar

På sitt konto delar hon med sig av massor av bilder, men hon tar även emot privata förfrågningar.

”För privata förfrågningar kan folk betala för nakenbilder och videor av mig och några mer stygga saker också.”

Hon tillade: ”Män betalar mig också för att betygsätta sina bilder. De skickar mig en bild, så ska jag berätta för dem vad jag tycker om det i utbyte mot pengar.

”Inom den första månaden hade jag tjänat 100 000 kronor” sa hon. ”Jag visste att det här skulle bli något bra, så jag bestämde mig för att avsluta min universitetskurs och koncentrera mig på OnlyFans.”

Dela på Facebook
Annons