OJ

3-barnsmamman startar eget städföretag – städar helt naken

Annons
av extraextra
21 februari, 2020
Annons

En gift trebarnsmamma har startat en naken städningstjänst.

Nu erbjuder hon en timmes nakenstädning för 1 200 kronor.

Annons

Claire O’Connor, 35, städar naken hemma hos sina kunder men innan hon städar är hon tydlig med en sak: ”Det blir ingen beröring, ingen fotografering och inga extrafunktioner. Jag går bara in, gör mitt arbete och lämnar. ”

Hennes timpriser är 1 200 kr för helt nakenstädning, 1 050 kr för topless och 950 kr i underkläder eller en outfit som en fransk piga.

Hon slutade sitt jobb som hotellstädare för att skapa Fantasy Clean och nu hoppas hon att anställa både kvinnor och män.

Claire berättar: ”De första besöken kan vara besvärliga men det kommer att avta när jag lär känna en klient.”

Hennes man Rob, 39, trodde att hon skämtade när hon berättade för honom om sin idé men insisterar på att han är ”okej med det nu”.

Men även om hennes man stödjer beslutet har allmänheten haft blandade reaktioner.

En lokal invånare sa: ”Det kommer att ge de gamla pojkarna något att bli upphetsade över antar jag. Dessutom har hon vänt en timperiod från vad som vanligtvis skulle vara minimilön för mer än en läkare tjänar. Lycka till henne”

En annan säger: ”Hur lågt kan vissa människor gå för att tjäna pengar. Det är en form av prostitution. Är inget heligt eller anständigt i den här världen längre? Jag tror att lagen borde komma in och förbjuda denna motbjudande idé.”

Dela på Facebook
Annons