Intressant

4 tidiga tecken på att din partner inte är rätt för dig

Annons
av extraextra
6 maj, 2020
Annons

Är du och din partner verkligen rätt för varandra?

Här är relationsexpertens råd om tidiga varningssignaler att leta efter i förhållandet.

Annons

Kärlek kan vara det finaste som finns i livet, men ibland kan det hända att det inte riktigt blir som man tänkt. Även om spänningen och passionen finns där så är det inte allt som spelar roll i en relation.

1. Lögner blir vardag

En relation som är byggd på lögner är ingenting som står på önskelistan. Om du tidigt ser en tendens hos din partner som förvandlar små halvsanningar till större lögner, kommer det troligen bara att bli värre ju längre tiden går.

2. Du kommer nära, men inte längre

Om din partner inte riktigt vill släppa in dig, kanske du ska vara extra vaksam. Det tar olika lång tid för alla att öppna sig, vilket man ska respektera. Men märker du att relationen står still under en längre tid och att din partner skärmar av sig från dig, då är ni kanske inte rätt för varandra.

3. Ni är oense om viktiga beslut

Om du och din partner inte har samma framtidsplaner så kan det vara värt att ta ett snack om detta. Respektera varandras åsikter så ni inte tvingas in i beslut som inte känns rätt.

4. Du känner dig kontrollerad tidigt i relationen

I början kan det hända att du blir uppvaktad och att din partner är omhändertagande, men gränsen till att de går över till en kontrollerande relation kan vara närmare än du tror. Se upp om ni är tidigt i er relation och du märker att din partner vill bestämma vem du umgås med, eller alltid har koll på din telefon.

Dela på Facebook
Annons