Tips

4 tydliga tecken på att din partner ljuger i sina meddelanden

Annons
av extraextra
22 april, 2020
Annons

Är du ibland orolig för att din partner ljuger för dig när ni sms:ar? Dessa varningstecken bör du hålla reda på.

Elite Daily pratade med psykologen Joshua Klapow om vilka varningstecken man bör hålla koll på.

Annons

Dr. Joshua Klapow berättade för Elite Daily att en förändring i ens partners sms-vanor är en av de största faktorerna att hålla koll på. Specifikt på när hen svarar. Om din partner tidigare varit väldigt snabb på att svara och nu svarar långsamt efter att du till exempel frågar vad hen gjorde igår kväll tyder det på att hen har tänkt igenom sitt svar lite extra noga.

Din partner försvinner plötsligt

Det är viktigt att komma ihåg att det kan finnas andra förklaringar till att din partner inte svarar på en gång, men ibland om din partner svara segt kan det bero på att hen håller på att komma på en lögn.

Din partner överförklarar

En annan detalj att hålla koll på är stilen som din partner sms:ar på. Dr. Joshua förklarar att om din partner normalt sätt skriver korta och koncisa meddelanden för att helt plötsligt skicka noveller till svar kan det ge röd flagg. När personer känner sig skyldiga tenderar de att överförklara.

Din partner använder ett annat språk

Var uppmärksam på om din partner börjar skriva sina svar med okaraktäristiska fraser eller ord. En person kan hinta om att hen ljuger när personen skriver saker som hen aldrig brukar säga, speciellt emotionella ord eller fraser.

Din partner byter snabbt samtalsämne

En av de mer tydliga tecknen på att din partner ljuger är när hen abrupt byter samtalsämne under en konversation. Din partner vill troligen undvika ämnen eller frågan som ni var inne på.

Ingen säkerhet

Oavsett om dessa fyra saker är tecken på att din partner kan ljuga är det såklart inga garantier på att det är så. Det är viktigt att du inte drar slutsatser enbart efter detta. Om du är orolig att din partner ljuger för dig ska du prata med din partner face to face och fråga rakt ut om personen verkligen talar sanning.

Dela på Facebook
Annons