OJ

47-åringen har över 100 barn runt om i världen

Annons
av extraextra
11 februari, 2020
Annons

Han kallar sig för ”Joe Donor” och har gjort det till sin livuppgift att hjälpa kvinnor att få barn. Den 47-årige amerikanen reser land och rike för att göra så många kvinnor som möjligt gravida. Målet är att ha skapat 2 500 barn, skriver 9 News.

Joe Donor hjälper kvinnor att bli gravida. Men inte genom att donera sperma till sjukhus. Han tar istället direktkontakt med kvinnorna.

Annons

Joe erbjuder sin sperma, som han kallar ”supersperma” mot en avgift så att kvinnorna kan insemineras. Men metoden han föredrar – som han också erbjuder gratis – är att ha oskyddat samlag.

60 Minutes

Minst 100 barn

Enligt honom själv är de mer än hälften av kvinnorna som väljer det sistnämnda. Av 800 försök att få kvinnor gravida, har strax över 100 lyckats enligt honom.

– Jag har hundra lyckade fall som jag känner till, och många andra som inte blev gravida eller som valt att inte berätta för mig när deras bebisar föds, sa han till 10 Daily förra året.

60 Minutes

Behöver inte testa sig för sjukdomar

I dokumentären 60 Minutes framkommer det att han inte är bunden till några juridiska dokument eller läkarkontroller, då han har privatkontakt med kvinnorna som vill ha hans sperma. Han behöver heller inte berätta om några sjukdomar och han testar sig endast 1 gång per år för könssjukdomar, något som advokaten Stephen Page är starkt kritisk mot.

– Han borde inte leka Gud med desperata kvinnor och deras barn, säger Stephen i inslaget.

Men Joe verkar inte ha några moraliska problem med sina handlingar och hans mål är skapa 2 500 barn. Han säger att han är mer orolig över att kvinnorna ska behöva dö ensamma, än att hans handlingar skulle vara omoraliska.

Se mer i klippet nedan:

Dela på Facebook
Annons