Skoj

5 tecken på att du har en kontrollerande partner

Annons
av extraextra
20 oktober, 2019
Annons

Stämmer dessa punkter in på dig?

Då är det flera röda flaggor!

Annons

1. Din partner har en åsikt om dina kläder

”Ska du verkligen ha på dig det där?” är något som aldrig uppskattas. Din partner ska inte bestämma om vad för kläder du ska ha på dig eller inte. Om du själv gillar plagget, ta på dig det då.

2. Din partner rotar igenom din telefon

Om din partner vill se dina sms, dina meddelanden på Facebook eller andra sociala medier är detta en röd flagga. Hen är alltså för kontrollerande med andra ord. Du har fortfarande rätt till ett eget privatliv.

Bildkälla: Pixabay

3. Din partner börjar fråga om andra

Om du är på fest och din partner börja ställa frågor som ”vilka andra är på festen”, ”vem är hen?”, ”var det något som hände?”, ”är hen singel?” eller liknande frågor är detta ett tecken på svartsjuka. Går detta över gränsen betyder detta att din partner är väldigt kontrollerande och du bör se över förhållandet.

4. Behöver din partner alltid veta vad du gör?

Känner du att du alltid måste berätta för din partner vad du gör eller vart du är? Eller kanske har du behov av att säga, ”hen är i ett förhållande” så fort du ska umgås med någon? Då är detta flera röda flaggor. Tänk noggrant på varför du känner dig skyldig till att förklara precis varje sak du gör.

Bildkälla: Pixabay

5. Din partner blir sur eller arg när du lägger upp selfies

Blir din partner arg eller sur när du lägger upp selfies på sociala medier? Då kanske du borde tänka på att träffa någon ny, det är ju trots allt bara en selfie..

Dela på Facebook
Annons