Familj

6-åriga pojken går ensam i korridoren – då fångar kameran upp lärarens hemska tilltag

Annons
av extraextra
28 september, 2019
Annons

Som förälder är det aldrig enkelt att lämna sina barn på förskolan eller skolan hos människor man inte känner.

Man litar på att lärarna ska ta hand om barnen och ge tryggheten som de behöver.

Annons

Detta gjorde Anthony och Autumn Nelson också. Därför blev de chockade när de fick se vad en lärare gjorde mot deras 6-åriga son i skolan.

För fem år sedan fick Anthony och Autumn Nelson, från Ohio i USA, höra från skolan att deras 6-åriga son Ian hade varit i en ”liten incident” i skolan. Det var så skolpersonalen beskrev det, enligt Anthony.

Men efter några dagar fick de ett videoklipp skickat till sig, som visade vad det var som hände den dagen.

Bildkälla: Youtube

Klippet var från en övervakningskamera som visar hur Ian går ensam i skolkorridoren. Han är på väg att gå till toaletten, men när han kommer ut därifrån blir han bemött av en av sina lärare. Hon börjar prata med honom och plötsligt trycker hon upp han mot väggen. Hon lyfter även upp honom i tröjn, greppar honom hårt i ansiktet och hans bakhuvud dunkar rakt in i väggen. Enligt föräldrarna ska Ian ha fått ett blåmärke där.

– Jag tittade på klippet, och bröt bara ut i tårar, säger Ians mamma Autumn.

Bildkälla: Youtube

 Det är en skandal, säger Anthony.

Anthony och Autumn satte sonen i en annan klass direkt efter detta hände. Trots att Ian verkade trivas i den nya klassen var de fortfarande rädda hur lärarens tilltag kan ha påverkat honom. De fick höra att ledningen på Ians skola har valt att stänga av läraren – i tio dagar, utan lön. Ett alldeles för lågt straff om du frågar föräldrarna.

Här ger sig läraren på 6-årige Ian (varning för starka bilder)

Dela på Facebook
Annons