Intressant

6 sjuka fetischer du inte visste fanns

Annons
av extraextra
17 februari, 2020
Annons

Vill du krydda upp sexlivet? Då kanske någon av de här fetischerna faller dig i smaken?

Här är 6 fetischer du förmodligen inte visste fanns

Annons

1. Ageplay

Detta är en vanlig företeelse inom rollspel. Någon av partnerna intar en yngre eller äldre roll av sig själv. Ageplay förekommer både inom och utanför BDSM– och kan vara en del av ett maktspel. Rollerna kan även kombineras med relationerna karaktärerna emellan, exempelvis chef – anställd eller förälder – barn. De kinksters som tänder på ageplay behöver inte nödvändigtvis gilla verklig åldersskilnad, och tvärtom.

2. Emetofili

Innebär att man tänder på spyor. Det kan handla om att själv spy, att gilla att se andra spy eller att bli upphetsad av lukt och konsistenser.

3. Matsex

De flesta känner till matsex utifrån att man leker med grädde och choklad – men matsex är mycket bredare än så. Att ta det ett steg längre från vispgrädden kan vara att blanda in kroppsvätskor i ens middag eller använda maten, tänk morötter och falukorvar, som leksaker. Vill man gå ännu längre finns sploshing. Sploshing går ut på att kleta, kladda in eller varför inte hälla, olika typer av mat i olika konsistenser coh temperaturer på en person som njuter av att bli kladdig.

4. Wet

Wet går ut på att de inblandade tänder på att att se någon kissa, kissa på någon, kissa på sig eller bli kissad på. Men det kan även innebära att smaka och svälja.

5. Needleplay

De som gillar needleplay gillar känslan av nålar genom huden, som när en piercar sig fast smyckena inte sitter kvar. Nålarna sätter igång naturliga endorfiner som kan hålla i sig i flera timmar. Upplevelsen kan bli såpass stark att enbart nålandet kan leda till orgasm.

6. Ponyplay

Ponyplay förekommer ofta i kombination med BDSM, men inte nödvändigtvis. I båda fallen intar någon av partnerna rollen som ponny, den andra som tränare eller ägare. Skillnaden ligger oftast i huruvida personen som agerar som en ponny, i en undergiven ställning förnedras och “tvingas” inta positionen eller agerar helt och hållet som en ponny, utan en mänsklig sida. Utan den mänskliga sidan är personen i fråga helt enkelt bara en häst och kan inte förnedras. Notera att även i det första fallet där en person ”tvingas” till att vara ponny sker allting under samtycke.

Ofta har den som agerar ponny en gag eller ett bett i munnen. Ponnyn kan bli körd, riden eller bara uppvisad.

Dela på Facebook
Annons