Skoj

7 punkter som avslöjar om du dejtar en nörd eller bad boy

Annons
av extraextra
29 april, 2020
Annons

Samantha Jones sa en gång ”There are two types of men out there: the one that holds your hand and the one that f*cks you”.

Frågan är: vem träffar du? Stäm av med listan.

Annons

1. MYSKVÄLLEN

Nörden: En myskväll med nörden är i princip lika förutsägbar som han är. Ingenting lämnas åt slumpen utan allt är planerat in i minsta detalj. Han har tevetidningen i högsta hugg samt ett uppdukat litet partybord med popcorn, vindruvor och eventuellt någon öl – det är ju trots allt helg.

The bad boy: Har tankat hem allt från Piratebay. Frågar inte vad du vill se utan drar på serien han vill se. Lägger armen runt dig, knäpper en öl mot bordet. Efter seriens första sexscen lyfter han in dig i sovrummet och får dig att glömma bort vad du heter. Han föreslår sedan att ni ska gå ut.

2. HAND I HAND PÅ STAN

Nörden: Med en blyg, väldigt rutinstyrd hand håller han din hand som om det vore samma sak som att borsta tänderna. Någonting man bara gör.

The bad boy: Växlar mellan att ha handen i din hand och på din rumpa.

3. SEXLIVET

Nörden: Jobbar halvt ihjäl sig för att du ska ha det bra, men det mesta känns inövat och som saker han läst i en manual om underlivet på Google. Vilket han har.

The bad boy: Får dig att känna dig maktlös. Kallar dig snuskiga saker. Tar för sig. Och du älskar det. Han använder varenda millimeter av din kropp och det känns i princip som att han är sänd till jorden för att göra just detta. (Efter att ha legat med cirka 200 stycken tjejer är det kanske inte så konstigt?)

4. INSTAGRAM OCH FACEBOOK

Nörden: 64 vänner på Instagram, följer väldigt få och lägger upp någon bild ibland. Gillar dina bilder och sina vänners. Skickade en relationsförfrågan på Facebook efter prick två månader.

The bad boy: Gillar alla porrskådisar och nakenmodellers Instabilder. Ibland dina. Skulle hellre avlägsna sitt könsorgan från kroppen än att bli tillsammans på Facebook. ”Det är ju bra som det är?”

5. TRÄNINGEN

Nörden: Tränar jämt, ofta och allsidigt, men får egentligen aldrig några storslagna resultat. Har en fin färgglad gymväska, ett dyrare schampo och balsam från ett bra märke. Gillar havtorn.

The bad boy: Tränar ibland, och då väldigt hårt. När du tänker efter så förstår du inte riktigt hur han kan vara så muskulös och välbyggd då han ändå inte lever så strikt. Detta är ett fenomen hos många bad boys. Det är som att Gud ger dem försprång så de ska ha mer tid över till att vara bad. Gillar kött.

6. UTLANDSRESAN

Nörden: Bokar en resa för två till Rom.

The bad boy: Åker på grabbresa. Lämnar dig hemma.

7. FÖRÄLDRARNA

Nörden: Nördens föräldrar är gifta, bor i hus och har det väldigt fint hemma. Det är en akademisk familj som är noga med att fira högtider, framförallt födelsedagar. Middag äts alltid tillsammans.

The bad boy: Hans föräldrar är döda. Har en styvpappa han dricker öl med. Ibland.

Dela på Facebook
Annons