OJ

7 tecken på att din man manipulerar dig – stämmer detta in så bör du passa dig!

Annons
av extraextra
12 maj, 2019
Annons

Låt oss vara ärliga, när du blir kär, verkar det som om din hjärna går ur drift. Du har fjärilar i magen och du lyssnar bara på ditt hjärta.

Kärleken är blind sägs det. Du märker bara de positiva sakerna i din partners karaktär. Men förr eller senare kommer all magi att vara borta och du kommer att kunna analysera ditt förhållande. Vi hoppas att det inte kommer bli en besvikelse för dig.

Annons

Idag lär vi dig hur du kan göra för att se om din man försöker manipulera dig. Vi hoppas att han alltid kommer att vara uppriktig och ärlig mot dig. Vi föreslår dock att du lär dig dessa tecken, bara i fall att. Så kolla in dessa.

Bildkälla: Pixabay

#1. De hjälper inte dig att lösa dina problem.

De föredrar att lämna dig ensam med dina problem. Samtidigt verkar det som om de tar hand om dig. De hävdar att de inte bara vill störa dig i det du gör. Det är inte okej.

#2. De får dig att känna dig mindre självsäker.

Du kanske tror att de är bara ärliga med dig och påpekar dina svagheter så att du kan göra dem till dina styrkor. Det är dock bara ett knep för att göra dig mer beroende.

#3. De ber dig ofta att göra saker som gynnar dem.

Samtidigt strävar de inte efter att göra ditt liv enklare. De får dig att känna dig skyldig om du säger nej. Detta kallas för manipulation.

Bildkälla: Pixabay

#4. De utpressar dig emotionellt.

De vet exakt hur man reagerar på speciella situationer och ord och de spelar på detta. De kan skicka ett meddelande till dig som gör att du känner dig ledsen eller får skuld. Skuld är deras favoritkänsla att spela på.

Det finns även några andra viktiga tecken som du bör hålla koll på:

#5. De använder sig av sin charm och smickrar dig för att få dig att göra någonting som de behöver.

#6. De är tysta om de är missnöjda över det du gör.

#7. De spelar dumma.

Bildkälla: Pixabay

Stämmer detta in på din man, då bör du fundera över om det verkligen känns okej att han håller på så här! Alla förtjänar riktig kärlek och att få känna sig uppskattade i ett förhållande.

Dela på Facebook
Annons