Nöje

Agneta Sjödin lämnade landet – nu avslöjar hon kroppsförändringen: ”Ingen liten bedrift…”

Annons
av extraextra
6 februari, 2019
Annons

Agneta Sjödin gav sig ut på sitt livs resa i januari. Då klev hon och fem andra kändisar på en segelbåt för att korsa Atlanten. De startade från Kanarieöarna och seglade till Västindien på 16 dagar.

Nu har de äntligen fått kliva av båten och de firade de rejält!

– Nu är jag äntligen framme på andra sidan Atlanten. Det har tagit 16 dagar att segla. Det har varit ett sjuhelsikes äventyr rent ut sagt. Det har varit  underbart och kul, men också väldigt, väldigt jobbigt. Kanske tuffare än vad jag föreställde mig, säger hon i ett klipp på Instagram.

Annons

View this post on Instagram

Framme ⛵️🌊🥂🍾🤗❤️

A post shared by Agneta Sjödin (@agnetasjodin) on

Agneta Sjödin om förändringen: Ingen liten bedrift

För att föreviga detta otroliga minne tatuerade gruppen in ett varsitt ankare på sin kropp, och Anita var inget undantag.

– Det är röda byxor och ankare som gäller när man korsat Atlanten. Jag var helt inne på röda byxor, men nu föll jag för grupptrycket. Så nu blir det ett litet ankare här också på höften, säger hon i ett senare Instagramklipp.

– Det är för att jag korsat Atlanten och det är ingen liten bedrift kan jag säga.

View this post on Instagram

När man faller för grupptrycket efter att ha korsat Atlanten och tatuerar in ett ankare⚓️🌊⛵️Känns helrätt just nu! Puss och kram och godnatt från Västindien och Saint Martin 🤗❤️ #överatlanten @kanal5sverige #tatuering #ankare #rödabyxor

A post shared by Agneta Sjödin (@agnetasjodin) on

Med sig på resan har Agneta Sjödin haft Mello-artisten Viktor Frisk, före detta simhopparen Anna Lindberg, ”Sveriges mästerkock”-profilen Markus Aujalay och skidlegendaren Thomas Wassberg.

Dela på Facebook
Annons