Skoj

Alyssa skickade bilder till försäkringsbolaget, men sedan så insåg hon sitt pinsamma misstag

Annons
av extraextra
19 februari, 2019
Annons

När 25-åriga Alyssa fick ett brev från sitt försäkringsbolag så följde hon instruktionerna, kanske lite för väl. Det visade sig att hon gjorde en rejäl tabbe. När hon sedan blev uppringd av försäkringsbolaget så insåg hon sitt misstag.

Alyssa Stringfellow, 25, kommer från Arkansas, USA. Hennes bilförsäkring var lite väl dyr tyckte hon, så hon bestämde sig för att se över den kostnaden.

Annons

Någon hade tipsat Alyssa om att man kunde få ett bättre pris på sina försäkringar om man samlade alla hos ett och samma försäkringsbolag.

Då kom Alyssa på den briljanta idén att hon kunde inkluderas i sin mormors bilförsäkring för att premien skulle sjunka.

Källa: Facebook

När hon förklarade det här för sin mormor tyckte hon det lät som en utmärkt idé. Därför kontaktades försäkringsbolaget för att få reda på hur dom skulle göra.

Men det var då det pinsamma misstaget uppstod. Alyssa hade aldrig kunna förutse att det här skulle hända.

I ett inlägg på sina sociala medier berättade hon om händelsen som fått tusentals att skratta.

Blev uppringd av mormor

– Mormor ringde upp mig igen lite senare samma dag och sa att försäkringsbolaget behövde mitt körkortsnummer, mitt födelsedatum, en bild framifrån och en från sidan, skriver Alyssa.

Alyssa fortsätter sedan:

– Så jag tog tre bilder och mejlade in dem samma kväll. Nästa förmiddag kollar jag mejlen för att se om jag har fått ett svar.

Men när Alyssa skulle göra det som försäkringsbolaget bett om blev det förmodligen en tankevurpa. Istället för att skicka in tre bilder på bilen – så skickade hon in tre bilder på sig själv.

Fick svar från försäkringsbolaget

När Alyssa fick svaret från försäkringsbolaget så skämdes hon.

– Jag behöver precis sådana bilder som du skickade, fast på din bil. Först då kan jag ge dig full försäkring, stod det i brevet från försäkringsbolaget.

När hon fick brevet av försäkringsbolaget så insåg hon sitt misstag. Handläggaren som handla ärendet hade även tagit kontakt med hennes mormor vilket inte gjorde saken bättre.

– Jag tyckte det var lite konstigt att försäkringsbolaget ville ha bilder på mig, men jag tänkte de kanske ville ha det för att identifiera mig, berättar Alyssa.

Källa: Facebook

– Min mormor poängterade sedan att det var bilen han skulle försäkra, inte mig.

Inlägget som Alyssa publicerade på sociala medier fick 10 000 kommentarer och över 23 000 delningar.

Människorna som har kommenterat hennes inlägg är förstående angående hennes tabbe. Istället för att skämmas ska hon skratta åt det, skriver dom, eftersom det är mänskligt att göra fel.

Visst var hennes tabbe lite rolig ändå?

Dela på Facebook
Annons