OJ

Amber tatuerade ögonen – blev blind

Annons
av extraextra
5 november, 2019
Annons

Amber Lukes kropp är täckt av tatueringar, men efter en tatuering gick allt snett.

När Amber tatuerade sina ögonvitor blev hon blind. – Det kändes som att jag fick krossat glas i ögonen, säger Amber Luke till Barcroft TV.

Annons

24-åriga Amber Luke från Australien började pryda sin kropp med tatueringar när hon bara var 16 år. Nu har hon över 200 tatueringar på sin kropp.

När större delen av hennes kropp var täckt med bläck bestämde hon sig för att tatuera ögonvitorna blåa. För att få till den blåa färgen krävdes det fyra injektioner in i ögonen, något som var extremt smärtsamt och lämnade henne blind.

– Jag kan inte ens beskriva hur det känns, det jag kan säga är att när färgen skulle in i ögat kändes det som tatueraren tog krossat glas och tryckte in det i ögat på mig, säger Amber Luke till Barcroft TV.

View this post on Instagram

2015-2019. Two totally different women, but with the same heart 🥀💕 #beforeandafter #ambsluke #4yeardifference #facetattoos #girlswithtattoos #tattooedgirls #inkedgirls #babybluehair #brownhair #naturalblonde #dermals

A post shared by Blue Eyes White Dragon 🥀 (@amber__luke) on

Vill täcka hela kroppen

Enligt Amber Luke ska inte denna form av tatuering vara farlig, så länge tatueraren gör rätt.

– Tyvärr så gick min tatuering för djupt in i mitt öga. Om det görs på rätt vis så blir du inte blind alls, säger Amber Luke till Barcroft TV.

Amber riskerade att bli permanent blind efter ögontatueringen men efter tre veckor började synen komma tillbaka.

– Min mamma grät när hon fick reda på att jag hade tatuerat mina ögonvitor, men sedan gav hon med sig, säger Amber.

View this post on Instagram

Feelin like a fairy princess ✨🧚‍♂️ comment your fav colour combo! Mines obviously blue and pink hehehe SWIPE to see a lil booty pic xx #ambsluke #eyeballtattoos #facetattoos #girlswithtattoos #inkedgirls #tattooedgirls #dressup #melbourne

A post shared by Blue Eyes White Dragon 🥀 (@amber__luke) on

Trots att ögontatueringen kom lite som en chock för hennes nära och kära så har de alltid stöttat henne i sitt val att tatuera sig.

– Mina vänner har varit stöttande av mina förändringar, och min mamma har varit min största supporter sedan första dagen, säger Amber och fortsätter.

Nu planerar Amber att ha resten av kroppen helt täckt av tatueringar innan mars 2020.

Dela på Facebook
Annons