Nöje

Anna Ankas känslor efter det svåra beskedet: ”Helt hjälplös”

Annons
av extraextra
15 juli, 2019
Annons

Anna Anka blev känd i TV-programmet ”Svenska Hollywoodfruar för cirka 10 år sedan.

Hon var ihop med sångaren Paul Anka som är 29 år äldre än henne.

Annons

När paret skilde sig blev det en krånglig skilsmässa och det slutade med att Anna Anka förlorade vårdnaden av sina två barn.

Nu vill realitystjärnan Anna Anka, 48, berätta om den tuffa tiden.

– Jag grät varje dag och var arg. Men ilska är egentligen bara sorg. Du känner dig helt ensam och hjälplös i en sådan situation, säger hon i en intervju med norska KK.

Bildkälla: Instagram

Anna Anka berättar öppet om svåra tiden

Efter programmet valde paret att gå skilda vägar och separationen blev svår för Anna Anka, utöver det förlorade hon vårdnaden av sina två barn också.

Nu berättar hon:

Folk tänker: ​​”Hon har förlorat sina barn, vilken en hemsk människa måste hon vara”. Men för mig spelar det ingen roll vad medierna skriver eller vad folk tror. Den enda jag är ansvarig för är mig själv och hur jag ser på mig själv, säger hon till norska KK.

Bildkälla: Wikipedia

Anna Anka tillägger:

Min första reaktion var misstro. Det var en tuff process. Jag grät varje dag och var arg. Men ilska är egentligen bara sorg. Du känner dig helt ensam och hjälplös i en sådan situation, minns Anna Anka i intervjun med tidningen.

Ljusare framtid

Anna Anka har lyckats hitta kärleken ännu en gång. Hon är ihop med David Johansson sedan ett tag tillbaka men de träffades för första gången 2017. Nästa år har paret tänkt gifta sig.

Vi kommer att gifta oss på ett av världens vackraste ställen. Det blir mycket romantiskt och personligt. Allt i gräddfärgade kläder. Det blir stort, men inte för stort, eftersom det kan bli opersonligt, säger Anna Anka till tidningen

Dela på Facebook
Annons