Nöje

Anna Books drastiska livsbeslut: ”Det har tagit stopp”

Annons
av extraextra
8 november, 2019
Annons

Artisten Anna Book berättar nu om sitt beslut.

Hon berättar om varför hon valt att lägga ner både sin blogg och sin Instagram.

Annons

Artisten Anna Book, 49, har bloggat länge samt varit aktiv på Instagram. Men det hände något för en månad sedan. Anna slutade att uppdatera både sin blogg och hennes Instagram var också helt borta.

Det är många av Annas följare som hört av sig till henne och undrat varför hon ”försvunnit” från sociala medier. Vilket har gjort att Anna nu berättar om varför hon la ner bloggen och Instagram.

Bildkälla: Instagram

”Jag tycker inte det känns fint längre. Kul skulle det absolut vara, för jag gillar det verkligen. Men det känns inte fint nu, och det är en stark känsla som jag inte kan bortse från”, skriver Anna.

Anna förklarar också att hon inte har någon lust eller inspiration till att blogga. Det nuvarande näthatet har inte heller gjort det enkelt för Anna.

”Så, jag KÄNNER helt enkelt inte för att dela med mig av mitt liv längre. Det har tagit stopp just nu. Och så är det bara med den saken. Rätt odramatiskt och okomplicerat”, skriver Anna.

Hon vill även tacka sina lojala följare och läsare.

Bildkälla: Instagram

Anna om framtiden

Nu kommer Anna fokusera mer på musiken och den 15 november släpper hon sin nya jullåt Ett julkort ifrån dig.

”Jag fortsätter att jobba med musiken i lugn takt och i kreativ miljö helt utan direkta mål och måsten. Det finns mycket jag vill göra och som jag brinner för. Men jag vill det inte längre till vilket pris som helst”, skriver hon vidare i bloggen.

Dela på Facebook
Annons