Nöje

Anna Books nya attack mot Magdalena Graaf: ”Aldrig haft ryggrad”

Annons
av extraextra
22 maj, 2020
Annons

Det infekterade bråket mellan artisterna Magdalena Graaf, 43, och Anna Book, 48, har pågått i nästan ett decennium.

Och det ser inte ut som att de två kvinnorna är närmare en lösning. Tvärtom.

Annons

Det är en av de längst pågående fejderna i den svenska kändisvärlden. Redan år 2009 så pratades det om dramat mellan Magdalena Graaf, DeDe Lopez, Anna Book och Magdalenas ex-make Magnus Hedman.

I somras gav Magdalena sin version om hur bråket började.

”Anna och Magnus var ”bästisar”. Hon och hennes andra bästis DeDe Lopez ”hjälpte Magnus” att tömma våra gemensamma grejer från England. Typ min bröllopsklänning.. kläder, prylar. Som Magnus ”hijackat” vid skilsmässan för att jävlas, och vägrade lämna tillbaks”, skrev Magdalena då.

Magdalena hävdar också att Magnus gav bort Magdalenas bil till Anna.

Det infekterade bråket har pågått i nästan 10 år, och Magdalena har under den här tiden förlåtit Magnus. Men Anna har hon fortfarande ett horn i sidan till.

”JAG ÄR INTE RÄDD – DET FÅR RÄCKA NU”

Inte heller Anna har grävt ner stridsyxan. I kommentarsfältet på sin blogg så fick Anna en syrlig kommentar om bråket med Graaf – och Anna sparade inte på krutet när hon valde att svara.

”Känner så många som blivit falskt anklagade utav Maggan och ingen vill stöta sig med henne. Men jag är inte rädd, det får räcka nu. Så jag tycker hon och hennes anhängare (som du verkar vara) ska sluta upp och förolämpa mig för lösryckt smörja. Jag har sååå mycket bättre smak i många avseenden. Så lägg ner”, skriver Anna.

Anna hävdar även att hon inte har sålt ”Magdalenas skit”.

”Har haft nog med egen gammal skit att sälja eller ge bort. Så varför inbilla sig att jag skulle behövt hennes skit!?!”, skriver Anna.

Anna hävdar även att allt Magdalena har sagt om henne är lögn.

”Det Maggan påstår….? För hon vet nämligen inte heller sanningen och har aldrig haft ryggrad nog att säga något till mitt ansikte”, skriver Anna i kommentarsfältet på sin blogg.

”Jag vet sanningen. Nöjer mig med det”, skriver Anna vidare.

Dela på Facebook
Annons