Nyheter

ASAP Rocky avslöjar: Så tycker han om svenskar nu

Annons
av extraextra
13 augusti, 2019
Annons

ASAP Rocky är misstänkt för en misshandel som ägde rum under tiden han var i Stockholm för en konsert.

Nu avslöjar han vad han tycker om det svenska folket – efter häktningen.

Annons

Den 30 juni ägde en misshandel rum och en av de som är misstänkta i fallet är 30-årige amerikanska rapparen ASAP Rocky, eller Rakim Mayers som han egentligen heter.

Efter misshandeln har Rakim suttit häktad och den 30 juli startades rättegången mot honom. Rättegångens sista dag, som var den 2 augusti, bestämdes det att Rakim skulle släppas på fri fot i väntan på sin dom.

Samma dag tog han sitt privatplan hem till USA i väntan på domen som avslöjas den 14 augusti.

I måndags, den 12 augusti, höll han sin första spelning efter häktningen. På scenen i Anaheim, Kalifornien, berättade han om framtiden och vad han tycker om svenska folket, något som Aftonbladet har rapporterat om.

LÄS MER: Biancas svar på sexryktena – om henne och ASAP Rocky

View this post on Instagram

🔥🔥🔥

A post shared by PRETTY FLACKO (@asaprocky) on

Uttalar sig om svenskar

När ASAP Rocky klev upp på scenen utbrast han i ett lyckovrål och möttes av publikens jubel. Senare under konserten pratade han om den kommande domen.

”Jag vet att ni har bett för mig och jag vill att ni fortsätter göra det. Förhoppningsvis, med guds hjälp, så finner rätten mig inte skyldig. Förhoppningsvis hamnar vi inte i fängelse, det vore galet”, sa han.

Han tog även tillfället i akt att förklara vad han tycker om det svenska folket och om händelsen.

”Jag har inget emot svenskar, svenskar demonstrerade utanför häktet och svenskar skrev till mig. Det var en olycklig händelse, jag försöker bara göra det rätta och hoppas att jag inte döms. Be för mig.”

LÄS MER: Biancas svar på sexryktena – om henne och ASAP Rocky

Dela på Facebook
Annons