Nöje

ASAP Rocky kommer tillbaka till Sverige – spelar i Globen

Annons
av extraextra
8 november, 2019
Annons

Efter misshandelsdomen kommer ASAP Rocky nu tillbaka till Sverige.

Den omtalade rapparen kommer framträda den 11 december i Globen.

Annons

Misshandeln i Stockholm skapade rubriker över hela världen. Nu kommer den världskända rapparen ASAP Rocky till Sverige ännu en gång.

Rappstjärnan, som egentligen heter Rakim Mayers, framträder i Globen den 11 december.

”ASAP Rocky intar Ericsson Globe onsdag 11 december för en unik headlinekonsert. Efter ett enormt stöd från de svenska fansen återvänder han till Stockholm för en efterlängtad spelning för alla hans supporters”, skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

Bildkälla: Instagram

ASAP Rocky återvänder

Den 12 november kommer biljetter till konserten att släppas. Flera svenska artister kommer också att medverka, men vilka är fortfarande okänt.

I augusti tidigare i år dömdes ASAP Rocky och hans två livvakter till villkorlig dom och skadestånd efter de misshandlade en 19-årig man på Kungsgatan i centrala Stockholm den 30 juni. Man kunde bland annat se ASAP Rocky slänga ner mannen i gatan på filmklipp.

Blev en nyhet världen över

Rapparen satt häktad i en månad på Kronobergshäktet i Stockholm före domen och situationen blev snabbt en världsnyhet där Donald Trump gick in i debatten om att få artisten frikänd.

Bildkälla: Instagram

Efter häktningen släpptes ASAP Rocky på fri fot i väntan på dom, och lämnade Sverige så fort han kunde.

Hans fans i Sverige har efter häktningen ställt sig frågan om ASAP Rocky någonsin skulle vilja återvända för att framträda för det svenska folket.

Dela på Facebook
Annons