Nöje

Bianca Ingrosso berättar: ”Så mycket pengar tjänar jag varje månad”

Annons
av extraextra
12 april, 2019
Annons

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencer.

Nu avslöjar hon hur mycket pengar hon drar in varje månad.

Annons

Bianca Ingrosso, 24, är med i toppen av de mest framgångsrika influencers i Sverige just nu. Förutom en stor Instagram-profil får vi även se henne på tv och höra henne i podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga  som hon har tillsammans med vännen Alice Stenlöf.

Utöver det driver hon även en Youtubekanal där man får följa hennes vardag och hon har sitt egna sminkmärke.

Mer än 400 tusen

I en nypublicerad Youtube-video svarar Bianca Ingrosso på ryktet som folk har hört om henne. Ett av ryktena var att hon tjänade över 400 000 kronor i månaden.

– Jag fakturerar mer än 400 tusen kronor i månaden. Men jag tar inte ut det i lön, för jag har ett aktiebolag och jag tar ut en mindre summa än så i lön varje månad. Och sedan fungerar det så att man får utdelning och så vidare, säger Bianca i videon.

Senare i klippet berättar hon hur mycket hon spenderar varje månad.

– Alltså jag spenderar olika varje månad. Vissa månader shoppar jag jättemycket och åker mer uber än vanligt, beroende på hur jag jobbar. Och andra månader spenderar jag inte lika mycket beroende på hur mycket Wahlgrens värld jag spelar in, säger Bianca.

View this post on Instagram

Tänk att vårt program skulle föra oss närmare än nånsin ❤️ Wahlgrens Värld har inte bara gett mig en ny familj (vårt kamerateam obviously), mängder med skratt och massa nya vänner i form av ER❤️ Det har även gett mig och mamma en ny riktig chans att få den relationen vi alltid har hoppats på att få ❤️ Så tacksam att jag får göra detta med dig mamma!! Att vi äntligen är ett team som älskar varandra mer än nånsin ❤️ Och även passa på att tacka ALLA ER som tittar varje vecka, som skriver, kommer fram och överöser oss med kärlek ❤️ Wow vad tacksam jag är över Wahlgrens Värld!!! Tror inte ni förstår ❤️ Det har gjort mitt liv till det bättre på alla sätt ❤️

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Hur mycket hon spenderar beror helt på vad hon gör för jobb just den månaden. Vissa månader har hon fullt upp med inspelningar av Wahlgrens värld, Talang och plåtningar medan nästa månad kanske hon har mer fritid.

– Har jag mycket fritid, då shoppar jag. Och äter såklart mer ute och så vidare. Till exempel för en månad sedan, då spenderade jag typ 22 000 kronor på Spy bar – på en månad. Jag har ingen budget och jag önskar att jag hade det, säger Bianca.

Utöver det så har hon ett sparkonto samt pensionssparar varje månad.

– Men jag pensionssparar och jag har ett sparkonto som inte jag för över pengar till, utan min privata ekonom. Jag har en tjej som har hand om min privata ekonomi och sedan har jag en kille som har hand om mitt företags ekonomi. Så hon för över till mitt sparkonto varje månad utan att jag ens vet om det. Ni ser, utan att jag anställer folk har jag inte så mycket koll när det kommer till praktiska, ekonomiska saker i mitt liv.

Dela på Facebook
Annons