Nöje

Bianca Ingrosso om läkarens hårda förbud efter smärtorna

Annons
av extraextra
2 december, 2019
Annons

Bianca Ingrossos hälsa har varit lite sämre den senaste tiden.

Nu har Bianca fått ett besked från läkarna med en rad förändringar hon måste göra.

Annons

Bianca Ingrosso, 24, har lidit av en del hälsoproblem den senaste tiden.

Förra veckan drabbades hon av kramper i hjärtat vid två tillfällen och läkare rådde henne att åka in till akuten.

– Jag hade så ont att jag hade svårt att andas och hyperventilerade typ, sa hon i en vlogg.

Trots läkarens rekommendation valde Bianca att stanna hemma och istället värmde hon en riskudde som hon la över bröstet. Beslutet gjorde följarna riktigt oroliga.

”Om en läkare säger till dig att du måste åka till akuten. DÅ ÅKER DU TILL AKUTEN! asså snälla vet att man alltid tänker att nått aldrig kommer hända en själv men hjärtkramper ska man inte leka med, kan gå riktigt jävla illa”, skrev en person i en kommentar.

”Ångestanfall/stress kan ge bröstsmärta men tycker absolut du ska söka akut om du får bröstsmärta igen! Det ska man inte ta lätt på”, skrev en annan.

Läkarens dom

I en ny video på Youtube berättar Bianca att hon uppsökt läkarvård, men det var inte på grund av kramperna i hjärtat. Anledningen till besöket berodde på hennes magsmärtor och läkarna kom med ett hårt besked.

– Jag har ju ganska mycket problem med magen och tarmar så jag har gjort en hälsokontroll, säger Bianca och fortsätter:

– Då berättade hon att jag inte kan äta någonting. Min mage har svårt att ta upp kyckling, laktos, avokado, bönor, vitlök, nötter, banan, paprika, ägg, apelsin, ananas, broccoli, havre och råg. Så att det här är ju typ bara saker jag äter.

För att mildra magsmärtorna har hon även fått ett speciellt som hjälper vid smärta. Följarna har även tipsat om en hel del andra läkemedel som kan hjälpa.

Dela på Facebook
Annons