Nöje

Bianca Ingrossos hyllning till mamma Pernilla Wahlgren

Annons
av extraextra
12 januari, 2020
Annons

Det är svårt att missa det starka bandet mellan Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.

Bianca hyllar nu sin mamma för vad hon åstadkommer i sin karriär.

Annons

Under hösten har vi kunnat följa Pernilla Wahlgren, 51, och hennes dotter Bianca Ingrosso, 25, i Wahlgrens värld på Kanal 5 där man får en glimt av deras vardag. Det är realityseriens sjätte säsong som visats och under programmet har tittarna kunnat se vilket starkt band Pernilla och Bianca har – samtidigt som de bråkar mycket.

Snart är det dags för den sjunde säsongen av Wahlgrens värld som har premiär den 16 januari.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har berättat för Hänt om vad de har på gång under 2020.

Bianca Ingrossos hyllning till Pernilla

Pernilla Wahlgren berättar att hon har premiär för sin nya show inom snar framtid – men blir avbruten av dottern Bianca som hyllar sin mamma.

Jag har ju premiär på mina nya show Hybris, säger Pernilla Wahlgren när Bianca snabbt avbryter mamma:

Det går ju bättre för dig än någonsin, jävla affärskvinna alltså. Det finns ingen i det här landet som jobbar lika hårt som dig, hundra procent.

Ja, det är roligt. Gulle, det ska väl vara du då, kontrar mamma Pernilla med.

Bildkälla: Instagram

Pernilla en klädkollektion

Pernilla Wahlgren berättar vidare att hon ser fram emot sin show och avslöjar även att hon under året kommer att släppa en klädkollektion.

– Det är roligt, det blir mycket fokus på den. Förra turnén höll på ett och halvt år så vi får se hur lång denna blir. Jag släpper även en kollektion på Gekås i Ullared, det blir roligt för det blir något helt nytt, säger hon och tillägger:

– Sen är det ju Wahlgrens värld som rullar på och podden med Sofia, säger Pernilla som syftar på den gemensamma podcasten Wahlgren & Wistam hon har tillsammans med Sofia.

Bianca Ingrosso berättar också vad hon har på gång under året. Hon kommer bland annat lansera sitt sminkmärke utomlands.

 Talang rullar ju nu, Wahlgrens värld rullar nu och jag släpper alltid nytt med Caia, som det kommer att hända otroligt stora grejer med under det året, som att lanseras utomlands, säger hon.

Bildkälla: Instagram

Dela på Facebook
Annons