Skoj

Din penis förändras under sommaren – det här händer med den

Annons
av extraextra
20 juni, 2019
Annons

Har du alltid velat ha en liten större penis? Då är drömmen sann!

Du kan nu få det med hjälp av värmen. De höga temperaturerna just nu gör så att penisen växer lite grann, men hur går det egentligen till?

Annons

Värmen kan vara lika härlig som den är jobbig. Vissa har tröttnat av solen, medans andra inte får nog. Men för de som har tröttnat på solen så har vi en liten fördel med hettan här som du förmodligen inte visste om.

Värmen kan nämligen få din penis att växa. Japp, penisen sväller lite extra när det är så här varmt. Det säger iallafall läkaren Dudley Danoff, som Daily Mail haft kontakt med.

Läkaren menar med att värmen kan göra så dina blodkärl vidgas, och det är därför penisen sväller lite extra och ser större ut. Men tyvärr så är effekten bara temporär – när det blir kallare temperaturer så krymper den lilla vännen igen.

– Det finns en anledning till att folk inte åker på smekmånad till Nordpolen, säger doktor Danoff skämtsamt till Daily Mail.

Man har döpt ”miraklet” till ”summer penis”, och man började först diskutera det på forumet Reddit.

En man avslöjade att han fick en större penis och bättre erektioner på sommaren än på vintern. Det man kom fram till är att han inte var ensam om det.

Det var flera som svarade och sa samma sak. Men en av de sa att detta ”mirakel” endast hände med hans kulor: ”när det är varmt gillar de att åka ner som om de var på väg mot knäna. På vintern och kalla dagar ser de ut som en liten hård hjärna.”

Tagga någon som föredrar sommaren!

Dela på Facebook
Annons