OJ

Blivande mamman är skräckslagen efter läskiga ultraljudet – nu säger folk att hon bär på ett ”djävulsbarn”

Annons
av extraextra
11 september, 2019
Annons

Den blivande mamman lämnades i chock när hon fick se sin dotter på 24-veckors ultraljudet.

Nu säger folk att hon bär på ett ”djävulsbarn”.

Annons

En ung mamma blev skräckslagen av sin graviditetsundersökning eftersom det såg ut som att det växte ett ”djävulsbarn” inuti henne – när hennes dotter tittade på kameran och flinade.

Iyanna Carrington, 17, från Richmond, Virginia, var på sin 24-veckors graviditetsundersökning när barnmorskan skulle ta reda på barnets kön. Efter att barnmorskan konstaterat att det är en flicka skulle hon visa barnets ansikte. Men då möts de av en stirrande blick och ett flin.

Efteråt firade hon med barnets pappa, Raleek, eftersom barnmorskan bekräftade att det chockerande ”demon” -liknande ansiktet var helt normalt och inget att oroa sig för.

”Jag sa att ’hon ser ut som ett spöke’ och läkaren svarade ’ja, det är väldigt normalt’. Hon såg lite galen ut.”, berättar den blivande mamman.

Den blivande mamman är beredd att välkomna sitt första barn till världen och efter ultraljudet delade hon med sig av den ovanliga skanningsbilden på sociala medier och sa att hon ”älskade djävulsbebisen så mycket redan”.

Efter den komiska undersökningen fortsatte Iyanna berätta att hon visste att hennes dotter var vacker.

”De flesta spädbarn gömmer sig från kameran. Hon såg rakt mot mig och hon skrämde mig lite för att rummet var mörkt. ’

Hon tillade: ’Jag vet inte varför hon såg ut så. Vissa människor från internet trodde att bilden var falsk, men det är min bebis på riktigt där i.

”Pappan var där också. Han blev chockad över nyheten att hon var en flicka, eftersom han har två söner och han trodde att det skulle bli en till pojke.

Dela på Facebook
Annons