Nöje

Bonde söker fru-Pelle och Karins barnbeslut – här är framtidsplanerna

Annons
av extraextra
13 januari, 2020
Annons

Pelle från ”Bonde söker fru” berättar nu om framtidsplanerna med Karin.

– Vi bägge vill ha barn, säger han till Hänt.

Annons

Under hösten har TV4-tittarna kunnat följa de fyra bönderna Jimmy Olofsson, Oscar Fjärrstrand, Alexander Andersson och Pelle Hansson Edh i jakten på att hitta den rätta. Slutvalen är nu gjorda och tre av de fyra bönderna lever idag med sin nyfunna kärlek från programmet.

29-åriga Söderhamnsbonden Pelle Hansson Edh får känslor för flera av tjejerna på sin gård under höstens Bonde söker fru-säsong. Till sist väljer han Karin Nordström som han lever lyckligt med idag.

Bildkälla: Instagram

Bor tillsammans

För Hänt berättar bonden om hur det går idag för paret.

– Jodå de går hur bra som helst. Hon har köpt två hästar som flyttat in på gården och vi tapetserar om både uppe och nere i huset, säger Pelle till Hänt.

Han berättar att de har en underbar vardag tillsammans och att de är väldigt kära i varandra. Om de har planerat något giftermål i framtiden svarar han lite kryptiskt.

– Ja, det har vi väl funderat lite på, med framtiden. Men vi tar dagen som den kommer, en dag i taget, lite så. Men i framtiden tror jag allt, säger han.

Pelles barnbesked

Pelle berättar att både han och Karin vill ha barn. De har pratat om att skaffa barn tillsammans men att det får ske när det sker – inget inplanerat.

Jo, det har vi pratat om, att vi bägge vill ha barn. Men det vill vi. Men när det blir vet vi inte, de blir när de blir som sagt. De är inget vi tänker stressa fram.

Karin hjälper till med gården när hon har tid, då hon även har ett annat jobb – något Pelle inte stör sig på.

– Hon hjälper till så pass mycket som hon hinner, hon jobbar fulltid hos en kompis på hans gård. Sen så har hon även fullt upp med hästarna. När hon har tid hjälper hon till och sådär, lite då och då, säger han.

Bildkälla: Instagram

Dela på Facebook
Annons