Familj

Bruden vägrar ha med makens 3-åriga dotter på bröllopet: ”Jag gifter mig med honom, inte hans misstag”

Annons
av extraextra
11 maj, 2020
Annons

Ens bröllopsdag är verkligen en av de största dagarna i livet. Och då vill man verkligen att allting under den dagen ska gå som planerat och inte att något oväntat händer.

Det kan nog många brudar hålla med om!

Annons

Det är dock viktigt att inte låta ens planer och förväntningar gå över styr, eller ännu värre… Låta ens planer vara helt orimliga eller rent utsagt taskiga mot någon närstående.

Detta är en berättelse som börjat florera på Reddit, ett forum på internet, där folk får dela med sig av olika bilder och berättelser.

Det är en kvinna som skrivit inlägget. Och i inlägget ber hon andra användare om råd hur hon ska göra kring att hennes blivande man vill ha med sin 3-åriga dotter på bröllopet.

Nu har hennes inlägg upprört människor världen över.

Så här skriver hon:

”Hur kan jag säga till min fästman att jag inte vill ha hans dotter på vårat bröllop?” Jag skrev ”Inga barn” på inbjudningarna, så jag trodde att han skulle förstå på egen hand men han fortsätter att nämna att hon kommer att vara där???

Uppdatering: Eftersom folk alltid ställer samma dumma frågor:

Hon är 3 år och jag gifter mig med honom, inte med hans barn. Det är hans misstag, inte mitt. Jag vill inte ha med henne eftersom hon har massor av behov och gör att allt alltid kretsar kring henne OCH jag sa INGA barn!

Om du inte har något trevligt att säga eller några råd, gå din väg!”

Hon fick inte många råd, däremot kommenterade många användare att hennes make borde fly, och det är nu!

Vad tycker du om detta?

Dela på Facebook
Annons