Nöje

Carina Bergs chock – efter Carolina Gynnings förändring

Annons
av extraextra
19 maj, 2020
Annons

Carina Berg och Carolina Gynning har varit vänner sedan många år tillbaka.

Men den senaste tiden har Carolina tagit beslut som nu fått Carina att reagera.

Annons

Carolina Gynning, 41, och Viktor Philipson, 33, har varit ett par i strax över ett år. Sedan de offentliggjorde sitt förhållande har de synts flitigt tillsammans, både på röda mattan men även i sitt vardagliga liv på Carolinas sociala medier. Paret har tidigare varit öppna med att de väldigt gärna vill skaffa barn tillsammans men att vägen dit varit svårare än väntat.

Nyligen avslöjade de däremot ett annat stort framtidsbesked – de planerar nämligen att köpa en bondgård tillsammans.

– En annan grej som har hänt nu, mitt i alltihopa är att jag googlade lite gårdar till salu på Ekerö. För min och Nischtis (Viktors) dröm är ändå att ha en gård här. Hippie-huset ligger liksom i ett villaområde vilket är nisht gut. Vi vill kunna göra vad vi vill, sa Carolina i en Youtube-video.

View this post on Instagram

Ärligt talat är landet det bästa jag vet, att vara nära naturen är ett måste nu när jag blivit äldre. Att promenera minst 10 000 steg om dagen gör mig LYCKLIG 💕 jag har en challenge inne på mitt träningskonto @projectpushofficial om DU vill ha lite pepp varje dag eller tips, följ mig där. Lovar att försöka lyfta dig 🧚‍♀️💓❤️💕🙏🏻🙌🧚‍♀️🥰🦋🧚‍♀️💕 Massa Kärlek C 😊

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

Plötsliga förändringen

Förutom att vlogga på Youtube har även Carolina podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva tillsammans med vännen Carina Berg, 42. Tidigare i veckan släpptes ett nytt avsnitt av podden som innehåller uppdateringar från deras privata liv. Efter att ha kommit in på att Carolina slutat med botox och att hon nyligen skaffat sig höns ifrågasatte Carina plötsligt Carolinas nya livsbeslut.

– Något har hänt med dig? Det är hönor, bongård? Är det Nischti?, utbrister Carina i podden.

Nischti som är ett smeknamn på Carolinas kärlek Viktor, visar sig vara en av anledningarna till Carolinas plötsliga förändring. Han har nämligen fått Carolina att våga leva det liv som hon tidigare varit tveksam till.

– Jag har alltid drömt om att ha höns men så har jag tänkt att nej det kan jag väl inte ha i trädgården, förklarar Carolina.

View this post on Instagram

Mitt folk… ett nytt avsnitt ute nu. Vi erbjuder en stunds välbehövligt fniss/trams/mys. 😘 Hur hittar ni er själva i dessa tider förresten? Skriv. Berätta! Podden hittar ni @spotifysweden #gynningochberghittarsigsjälva

A post shared by Carina Berg (@carinalillyberg) on

Stora intresset för oväntade ämnet

Carina fortsätter sedan podden med att berätta att hon och maken Erik Berg, 31, har fått problem med myror och därför ställt ut flera fällor. Detta visar sig vara ett ämne som snabbt intresserar Carolina, vilket återigen chockar Carina.

– Vad hände? Förr i tiden pratade vi skönhet och krämer. Sen slutade du med botox, köpte höns och här sitter vi nu och undrar vilken myrfälla som är den bästa, frågar hon podd-kollegan.

– Jag vet inte vad som har hänt, svarar Carolina.

Dela på Facebook
Annons