Nöje

Carina Bergs ord om nya familjelivet – 2 veckor efter sonens födelse

Annons
av extraextra
13 januari, 2020
Annons

Carina och Erik Berg fick sitt första gemensamma barn i slutet av december – sonen Otto.

Två veckor efter sonen kom till världen berättar Carina Berg ärligt om det nya familjelivet.

Annons

Programledaren Carina Berg, 42, avslöjade i slutet av 2017 att hon hittat kärleken igen och på Instagram visade hon upp den nyfunna lyckan med pojkvännen Erik Berg, fd, Johansson, 31. Det tog inte lång tid förrän paret förlovade sig och i slutet av 2018 sa Carina och Erik ja till varandra under en hemlig bröllopsceremoni.

Drygt ett år senare föds Carina Bergs och Erik Bergs första gemensamma barn – sonen Otto. Nyheten om att de blivit föräldrar delar Carina med sig av på Instagram. Hon berättar även att maken Eriks födelsedag blev lite undangömd – då deras son föddes dagen innan.

Carina Berg om bebislyckan

”Idag fyller Erik år. Men det kommer liksom lite i skymundan. För i förrgår kom han till oss. Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lilla Otto Berg, mamma och pappa älskar dig!”, skrev Carina Berg till sin första bild på sig, Erik och sonen tillsammans.

View this post on Instagram

Idag fyller Erik år. Men det kommer liksom lite i skymundan. För i förrgår kom han till oss. Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lilla Otto Berg, mamma och pappa älskar dig! ❤️

A post shared by Carina Berg (@carinalillyberg) on

Kommentarsfältet fylldes med lyckoönskningar till den nyblivna tvåbarnsmamman som har sonen Holger från sitt tidigare äktenskap med Kristian Luuk, 53.

Carinas ord om familjelivet

Det har gått drygt två veckor nu sedan Otto föddes och på Instagram har Carina lagt upp en bild där maken har en sovande Otto på bröstet. Till bilden skriver hon ärligt om sina känslor kring det nya familjelivet.

”Glömmer bort alla små bekymmer (tex att mitt ena bröst känns som att det exploderat och ser ut som Rudolfs jäkla mule i förstoringsglas, aka mjölkstockning) när jag tittar på detta minigäng!”, skriver Carina följt av ett hjärta.

Kommentarsfältet blir fyllt av tips från Carina Bergs följare om hur hon kan lindra mjölkstockningen. Det är även många som kommenterar den underbara bilden och gratulerar Carinas bebislycka.

”Fy för mjölkstockning, yey för bebismys”, sammanfattar en följare.

”Sååå, så fina”, skriver en annan.

Dela på Facebook
Annons