Nöje

Carl Hamilton riktar hård kritik mot Robinson

Annons
av extraextra
1 april, 2019
Annons

Carl Hamilton har minst sagt skapat rejäla reaktioner hos tittarna med sin medverkan i TV4:s realityprogram Robinson.

Nu riktar Carl kritik mot programmet.

Annons

Efter att ha krävt produktionen på en summa närmare 60 000 kronor lämnade han programmet i förra veckan.

Kort efter att Carl fick lämna programmet publicerade han en Youtubevideo där han hävdade att deltagaren Adnilson hade mordhotat honom under inspelningen.

– Det blev en hetsig diskussion mellan mig, Lukas och Adnilson på stranden. Det slutade med att Adnilson skrek att jag inte skulle komma hem levande och att han skulle slå ut mina tänder. Det blev en väldigt hetsig och hotfull stämning, säger Hamilton till Nyheter24.

TV4

”Riggat”

När Carl pratade med produktionschefen om det påstådda mordhotet fick han till svar att ”det var väl ingenting”.

– Då kändes det som att allting var riggat, säger han.

Enligt Carl ville produktionen ha kvar honom och Adnilson, då det skapar bra tv. Men efter att Adnilson bröt mot reglerna började Carl sätta krav på produktionen.

– Det kostade mig fruktansvärt mycket pengar att vara med i Robinson. Jag vill inte ta den smällen om det ska vara ett riggat låtsasspel, där producenterna styr oss deltagare som marionetter och ändrar reglerna dag in, dag ut, säger han.

Han fortsätter:

– Produktionen fifflade så mycket och skapade intriger. Till slut fick jag nog.

Pröjsar miljoner

Efter bråket på Robinson krävde Carl4 500 pund för att fortsätta sin medverkan i programmet, då det skulle täcka hans förluster på hemmafront.

– Jag var faktiskt övertygad över att de skulle säga ja. För arga snickaren (Anders Öfvergård) och hela hans familj flögs in i första klass och fick bo på Kokomo Private Island som kostar 100 000 kronor per natt, säger han.

Han fortsätter:

– Och jag kände om ni inte kan betala mig 60 000 kronor, men pröjsa miljoner för han och hans familj då är detta inte seriöst.

TV4

Ångrar ingenting

Carl ångrar inte hur han betedde sig i programmet.

– Jag ångrar ingenting. Allting jag har sagt står jag för. Jag förstår varför folk blir upprörda, men det är därför jag bor i London och inte i Sverige. I Sverige får du inte tycka vad du verkligen tänker, säger han till Nyheter24. 

Han fortsätter även berätta att han inte kommer ställa upp i något liknande program igen.

Dela på Facebook
Annons