Nöje

Carola kritiseras av fansen – efter händelsen med 11-åriga dottern Zoe

Annons
av extraextra
10 juni, 2020
Annons

Carola Häggkvist och dottern Zoe åkte elmoped till skolavslutningen i tisdags.

Nu riktas skarp kritik mot Carola i kommentarsfältet. – Tänk på säkerheten, skriver en person.

Annons

Artisten Carola Häggkvist, 53, har en väldigt nära relation till sina barn Amadeus Søgaard, 22, och Zoe Häggkvist, 11. Trion umgås flitigt och i sociala medier lägger Carola ofta upp bilder tillsammans med sonen och dottern. På mors dag la Carola upp ett inlägg på Instagram där hon berättade om lyckan över att Zoe och Amadeus har en sådan fin syskonrelation.

”Blir såklart lycklig ända in i hjärteroten när man ser deras blickar mot varandra och en självklar acceptans i syskonskap när de två delar samma mamma!”, skrev Carola intill en bild på dem.

View this post on Instagram

.. Så fann mitt lilla gäng en liten bänk med skugga på där vi kunde svalka oss och inser att vi sitter på samma sätt med samma ben! Hi hi ????♥️♥️♥️ Vilken underbar mors dag jag fick igår. Blommor av barnen och fantastisk mys tid med dem på Djurgården bla. Mina batterier på mobilen lade såklart ner ganska tidigt. Men mest så ville jag ägna tiden MED barnen och inte på mobilen med att lägga upp osv. ( Nu har jag tusen bilder från igår på Amadeus kamera istället.. ha ha ) Kommer mer idag! Man är ju så stolt och tacksam över sina barn att ord knappt räcker till. ( Den nya solsprayen i mousse som jag testade på benen igår fungerade sådär.. ha ha ) Idag kanske jag hinner sola lite på riktigt. #myhearts #morsdag

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Carola Häggkvists ord om händelsen

I tisdag var det dags för skolavslutning för Zoe Häggkvists del. Vid hennes sida fanns såklart mamma Carola och på Instagram avslöjar artisten att de åkte elmoped till skolan dagen till ära.

”Iförd hjälm och Billie eilish luva och en svart långärmad tröja från kompisen. Nu kan man inte välja kläderna längre till Zoe .. men det är mysigt och kreativt att se hur hon väljer och varför osv. Man ska trivas. Det är viktigast”, skriver Carola intill ett bildspel från tillfället.

I ett av videoklippen filmar Carola samtidigt som hon kör elmopeden.

”Det är inte så lätt att styra med en hand och filma samtidigt”, skriver hon.

View this post on Instagram

Sista ’riktiga’ skoldagen! Iförd hjälm och Billie eilish luva och en svart långärmad tröja från kompisen. Nu kan man inte välja kläderna längre till Zoe .. men det är mysigt och kreativt att se hur hon väljer och varför osv. Man ska trivas. Det är viktigast. Sen glömde jag packa ned den lilla extra t-shirten jag nämnde för henne vid frukosten som kunde vara bra OM det blir lite varmt idag… ☺️???????? Vi lär oss, varje dag. Får svänga förbi skolan tror jag innan ärenden i Sthlm idag. Ha en underbar tisdag kära du! Kram C.

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Artisten kritiseras efter erkännandet

I kommentarsfältet till Carola Häggkvists inlägg är det flera personer som riktar skarp kritik mot tilltaget med dottern Zoe.

”Vill inte låta tråkigt negativ, men tror vi har en lag i Sverige angående att fiffla med mobiler samtidigt som man kör. Va rädd om er och tänk på er bådas säkerhet”, skriver en person i en kommentar.

”Det är förbjudet att ha mobilen i handen när man kör”, hälsar en annan.

”Tänk på säkerheten o håll båda händerna på styret om din dotter är med som passagerare”, skriver en tredje.

Carola Häggkvist har ännu inte besvarat kritiken i kommentarsfältet.

Dela på Facebook
Annons