Nöje

Carolina Gynning hyllas efter nakna inlägget

Annons
av extraextra
8 november, 2019
Annons

Carolina Gynning håller sällan tillbaka med vad hon tycker och tänker, något som ofta uppskattas av hennes följare.

Nu hyllas hon återigen för sitt ärliga inlägg på Instagram.

Annons

Carolina Gynning, 41, får vi höra varje vecka i podcasten Berg och Gynning – hittar sig själva tillsammans med vännen Carina Berg, 42. I podden bjuder vännerna på en hel del skratt och de pratar öppet och ärligt om saker som händer i deras liv.

I de senaste avsnitten har Carolina pratat en del om att hon och pojkvännen Viktor Philipson, 33, försöker skaffa barn, men det har gått mycket svårare än de trott.

View this post on Instagram

Hej finingar! Idag började jag och @agnetagynning med att vara med i @nyhetsmorgon för att tala om vårt samarbete med @affordableartfairsthlm 💕✨💕 Så nöjd med mitt nya hår @bobbyoduncu och min make Up @linda_fernstrom73 ✨💕✨

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

Men det är inte bara gravidkampen som Carolina delar med sig av.

I ett ärligt och naket inlägg på Instagram beskriver hon kärleken till sin egna kropp.

Jag älskar HELA min kropp från huvudet ner till fotsulorna. Ibland är jag supertränad med magrutor ibland äter jag mer och får härliga kurvor! Och jag älskar båda!  Viktigt att ta tid att bonda med sig själv och sin kropp vilket jag oxå gör!” skriver hon i inlägget.

Hon fortsätter berätta mer om sin inställning till träning och mat, något som inte alltid varit lika självklart.

Jag tränar för att må bra och jag njuter av mat och dryck! Men det har inte alltid varit såhär … det tog många år innan jag lärde mig att älska min unika kropp! Jag minns att jag som 20 åring hatade den. Men efter många år av träna på att älska varje del så går det bättre. Vi är unika överallt och det är det som gör världen härlig.

View this post on Instagram

Hej finingar! 💕 Idag var jag på yoni event hos Maxinne! Hon hade skrivit en liten guide om hur du ska gilla din snippa ännu mer och släppt fina underkläder! En hyllning till ”din vagina” 💕🙌 Det var härliga kvinnor på plats och jag blev chockad över hur många kvinnor som tydligen inte gillar sina underliv. 🙌Jag älskar HELA min kropp från huvudet ner till fotsulorna. Ibland är jag supertränad med magrutor ibland äter jag mer och får härliga kurvor! Och jag älskar båda! 🙌 Viktigt att ta tid att bonda med sig själv och sin kropp vilket jag oxå gör! Jag tränar för att må bra och jag njuter av mat och dryck! Men det har inte alltid varit såhär … det tog många år innan jag lärde mig att älska min unika kropp! Jag minns att jag som 20 åring hatade den. Men efter många år av träna på att älska varje del så går det bättre. Vi är unika överallt och det är det som gör världen härlig. Mysigt att få en extraboost i att älska sig själv tack @maxinnebjork @understatement_underwear #yonilovemovement Ni hjälper till att göra världen bättre 🙌🙏🏻🙌 #love #yoni #loveyourself

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

Hyllas

Nu hyllas hon av följarna för den ärliga texten.

Så jäkla bra!!!!” skriver en.

Härligt hur du äger din kropp!” skriver en annan.

Så jävla fin är du! Coolt att du vågar vara dig själv!” skriver ännu en.

Dela på Facebook
Annons