Nöje

Carolina Gynnings plötsliga sorg efter händelsen med exet och dottern

Annons
av extraextra
27 augusti, 2019
Annons

Carolina Gynning och före detta pojkvännen Alexander Lydecker bröt förhållandet i mars förra året.

Carolina har en ny pojkvän sedan dess men det var något som hände med exet och äldsta dottern som väckte sorgen ännu en gång.

Annons

Det var ungefär 1.5 år sedan Carolina Gynning, 40, och exet Alexander Lydecker, 39, bröt förhållandet. Tillsammans hade paret döttrarna Alicia, 7, och Adele, 5, tillsammans.

Efter Carolina Gynning skilde sig från Alexander Lydecker har hon varit öppen med hur separationen påverkade henne. Det jobbigaste var att inte få vara med sina barn.

”Gå ut och ha kul Carolina … move on … men jag kan inte jag är ledsen. Så ledsen. Jag vill inte leva såhär min värsta mardröm. Tiden läker alla sår … men jag vill inte vänja mig vid att vara utan er. Mina älskade barn, skrev Carolina Gynning på Instagram i våras när barnen skulle åka till sin pappa.

Men efter detta hittade Carolina kärleken igen, denna gång i Viktor Philipson, 33.

Fastän det börjar äntligen ordna sig för Carolina berättar hon nu om att det finns en sorg med att den föredetta relationen föll samman.

Grät på skolgården

Carolina Gynning berättar för parhästen Carina Berg, 41, i podcasten Gynning & Berg hittar sig själva, att hon har precis varit på äldsta dotterns första skoldag – tillsammans med sitt ex.

Men mitt i dotterns nervositet inför första skoldagen bröt Carolina ihop och började gråta.

– Det är så där när man ska stå med sitt ex och göra sådana där grejer. Hon börjar skolan. Jag blir så gråtig. Jag bara grät bakom mina stora svarta solglasögon, säger Carolina i podden och fortsätter:

– Nu är ju Alexander jättelycklig med en ny flickvän och jag är det med en ny pojkvän. Men det är ändå det här med familjen, att den är splittrad och här står vi nu. Det finns en sån sorglig bild i det. När man också ser alla andra föräldrar som står där runtomkring. Plus att lillan är rädd och ska börja skolan. Det blir så mycket känslor. Jag kände att jag bröt ihop där på skolgården.

Dela på Facebook
Annons