Nöje

Carolina visar upp nya pojkvännen för första gången

Annons
av extraextra
2 maj, 2019
Annons

Carolina Gynning slutar upp att vara så hemlighetsfull om nya pojkvännen, miljonärssonen Viktor Philipson, 33.

På onsdagens Unicef-gala visar hon upp honom för första gången. 

Annons

Bildkälla: Instagram

Carolina Gynning, 40, har slutat upp med att vara så hemlighetsfull angående nya kärleken. På onsdagskvällen så kom hon till den direktsända Unicef-galan som är klassad som ”Världens viktigaste och roligaste kväll”. Där dök hon upp med nya pojkvännen Viktor Philipson, 33.

Miljonären Aje Philipson, 76, är Viktors pappa. Han är även en nära vän med kungen och under 70-talet så räknades familjen Philipson som en av Sveriges rikaste.

För bara några veckor sedan så avslöjade Carolina Gynning att hon dejtade någon men var väldigt hemlighetsfull om vem det var hon dejtade.

– Jag är så jävla kär att jag går på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, berättade Carolina i podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva”.

View this post on Instagram

Ha en fin helg alla fina följare ♥️

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

Efter det så har hon gett lite ledtrådar här och där att de har fortsatt att träffas och hon har visat små glimtar av deras kärlek.

Det var under onsdagskvällen som Carolina delade med sig av en bild där man ser henne tillsammans med pojkvännen Viktor. Runt dem i bilden så har hon målat ett hjärta.

Källa: Instagram

För cirka ett år sedan så separerade Carolina Gynning med sambon Alexander Lydecker, som hon även har två döttrar tillsammans med. Hon har även haft en kortare fling med supermodellen Mathias Berg, 32, för bara några månader sedan.

Dela på Facebook
Annons