Nöje

Charlotte Kallas krav – gör inte reklam för spelbolag: ”Skulle skada mig”

Annons
av extraextra
9 november, 2019
Annons

Längdskidsdrottningen Charlotte Kalla vill verkligen inte göra reklam för spelbolag.

Nu vill hon ta avstånd från Svenska spel som nu blir en ny sponsor för skidlandslaget.

Annons

Charlotte Kalla har länge inte velat göra reklam för spelbolag.

Nu är det dock klart att Svenska spel blir ny sponsor för skidlandslaget. Nu vill den svenska längdskidsstjärnan ta avstånd till företaget och förklarar att de kommer inte få använda henne som frontfigur.

Bildkälla: Instagram

– Vi är beroende av sponsorer för att kunna finansiera den här verksamheten. Redan när jag kom med i juniorlandslaget blev jag medveten om att någonstans kommer pengarna ifrån. Vill vi konkurrera med de andra är det de här förutsättningarna som finns, säger hon till Dagens Nyheter.

Får inte Charlotte som frontfigur

Charlotte Kalla berättar att hon är lojal mot sponsorerna som är ett måste för att få möjligheten att åka på världscup, mästerskap och träningsläger.

– Därför känner jag mig neutral (mot Svenska spel) som jag gör mot alla andra av förbundets företag. Men jag känner mig inte beredd att sticka ut och vara en person som ska lansera något om det kommer att vara kampanjer.

Bildkälla: Instagram

Fastän svenska stjärnan måste bära företagets logga på sina kläder, vill Charlotte tydliggöra att hon stödjer inte spelbolagen.

– Det skulle skada både dem och mig, det är ingen som skulle vinna på det, säger Charlotte Kalla till DN.

Dela på Facebook
Annons