Nyheter

Danny har haft stånd i två veckor – nu ber han om hjälp

av extraextra
13 augusti, 2019
Annons

Danny Polaris35, fick uppleva den värsta mardrömmen en kille kan tänka sig.

Han berättar om ståndet som inte vill lägga sig ner och hur han ser på livet just nu.

Annons

Danny Polaris har inte haft den enklaste tiden på sistone. Den brittiska mannen har inte bara legat på sjukhus av en udda anledning utan han har också blivit lite av en världsnyhet.

Det hela började för två veckor sedan när Danny, som bor i Berlin, tog Viagra på en fest. Tanken var att det skulle vara en rolig grej. Sen när han drog hem med en sjuksköterska ville hon injicera ett erektionsförstärkande medel in i Dannys penis – vilket han sa att hon kunde göra. Sedan började hans värsta mardröm.

”Erektionen går långsamt ner”

Den stod upp minst sagt, och Danny började känna extrem smärta i penisen. Nu efter att han har varit på sjukhus i nästan två veckor har han diagnostiserats med priapism – långvarig och smärtsam erektion med andra ord.

I kontakt med Nyheter24 han britten nu uttalats sig om händelsen:

– Jag känner mycket smärta. Inte så mycket som jag tidigare känt, men det gör fortfarande ont, säger Danny, och menar att ståndet fortfarande är igång.

– Erektionen går långsamt ner, men jag är fortfarande inte mjuk. Jag försöker vara positiv, men det är klart jag är orolig, berättar Danny för tidningen.

Vill ge mer insikt om åkomman

Danny försöker dock vara så positiv han bara kan trots att han är i smärta hela tiden. Han vill nu göra vad han kan för att öka den allmänna medvetenheten om åkomman.

– Det är nog vanligare än man tror. Men jag tror vi pratar för lite om den här typen av problem, och det blir ett ännu större problem om man inte vågar prata om det eller söka hjälp.

Danny försöker nu samla in pengar för att täcka sin egna vård men också för att samla ihop till en välgörenhet för att öka medvetenheten om olika penisåkommor – insamlingen finns här.

– Om jag kan rädda några kukar är det värt det. Du kan citera mig på det, skrattar Danny Polaris.

Dela på Facebook
Annons