Nöje

Därför är inte hunkbonden Mattias Karlsson med i Bonde söker fru 2019

Annons
av extraextra
10 september, 2019
Annons

Lammbonden Mattias Karlsson är på jakt efter kärleken i årets Bonde söker fru.

Men man kommer inte kunna se han i tv-rutan, utan han medverkar i TV4 play-serien Bonde söker fru – kärlek åt alla.

Annons

I april fick man höra att TV4 blev tvungna att sparka en bonde som skulle vara med i årets säsong av Bonde söker fru då han hade ljugit om att han var singel.

– Man ska genuint vilja det här. Om vi börjar rucka på det så tappar vi kärnan i det som är Bonde söker fru, sa programledaren Linda Lindorff, 47, om beskedet.

Men TV4 lyckades hitta en ersättare rätt så fort – och det var lammbonden Mattias Karlsson, 26, som kom till undsättning. Linda Lindorff gav honom smeknamnet ”hunkbonden” efter bara ett litet tag. Det dröjde inte länge förrän han hade fått flera hundratals brev från beundrare som ville dejta honom i programmet. Det var vissa tjejer som gick så långt att de kontaktade honom via hans sociala medier, men då satt Linda Lindorff ned foten.

– Så får man ju inte göra, det är inte rättvist. Alla ska ha samma förutsättningar, menar Linda Lindorff.

Hunkbonden om de intima detaljerna

Förutom att han fick massor av brev från tjejer som sa att de ville vinna hans kärlek fick Mattias Karlsson även ta emot en hel del nakenbilder. I Nyhetsmorgon på TV4 berättade han tidigare i år att han vill helst att tjejerna behåller kläderna på. Han förklarar även att han vet hur tjejen i hans liv ska vara.

– Ett fint leende och fina ögon, det tycker jag är.. och ja, söt och naturlig liksom, sa Mattias Karlsson i Nyhetsmorgon och fortsatte:

– En glad, positiv och driven tjej. Att hon har något hon brinner för. En hobby, sitt arbete eller det hon pluggar till.

Därför syns Mattias inte på tv längre

Den nya säsongen av Bonde söker fru kommer att börja den 25:e september och sändas på TV4. Dock kommer inte hunkbonden Mattias Karlsson vara med i tv-rutan.
Istället kommer han att synas i TV4 play-serien Bonde söker fru – kärlek åt alla. För Hänt beskriver han sin känsla av att medverka i TV4 play-serien istället för Bonde söker fru, som sänds på TV.

– Det är både positivt och negativt. Jag tycker det är bra vilket som. Det hade varit kul att vara med i Bonde söker fru, men nu i efterhand tycker jag att det var skitkul att vara med i Kärlek åt alla. Det var ju samma tjejer och det är det som är syftet, så det blev ju bra, säger Mattias Karlsson till Hänt.

Bildkälla: TV4

Mattias berättar att det var både han och TV4 själva som hade tagit ett gemensamt beslut om att hans resa i programmet inte ska vara med i TV – utan bara på TV4 play.

– Det var inte det som jag kände spelade någon roll. Nu passade det bäst för både mig och alla att vi körde Kärlek åt alla.

Varför då? 

– Nej, men massa olika anledningar, privata, säger Mattias Karlsson till Hänt.

Dela på Facebook
Annons