Nöje

Därför rakade Britney Spears av sig håret – 12 år efter sammanbrottet

Annons
av extraextra
9 november, 2019
Annons

Många kommer ihåg 2007 – året när Britney Spears fick sammanbrott och rakade av sig håret.

Nu har sanningen bakom händelsen kommit fram.

Annons

17 februari 2007 var datumet när världen fick uppleva världsstjärnan Birtney Spears publika sammanbrott.

Det var efter att hon lämnade en dyr rehab-behandling i Antigua som Britney Spears åkte till ex-maken Keven Federline – och krävde att få träffa sönerna Sean och Jayden.

Men Federline ville inte släppa in världsstjärnan i huset.

Frisörsalongen

Då vände Spears på en gång och åkte till en frisörsalong, med massor av paparazzifotografer bakom sig.

När hon anlände frågade hon frisören Esther Tognozz om hon kunde raka av henne håret – försökte frisören stoppa världsstjärnan från att göra det.

– Hon hade med sig två livvakter, som ska ha varit där för att se till att paparazzi-fotograferna inte tog några bilder, säger frisören i dokumentären ”Britney Spears – Breaking point”.

Vägrade att raka Britney Spears

Efter att Tognozz inte ville raka av Spears håret tog hon rakapparaten inför alla kameror som smattrade.

Sedan drog hon vidare, denna gång till en tatuerarstudio. Inne i studion jobbade Emily Wynne-Hughes som först inte förstod vad som hade hänt.

– Jag var osäker på vad det var som hände, om det var ett upplopp utanför. Sen kom blixtrarna, och dörren öppnades långsamt, och in klev en person med huvtröja, berättar tatueraren i dokumentären.

”Varför har du rakat ditt huvud”

Wynne-Hughes fick sedan svar på frågan som många har funderat över i flera år.

Jag såg att hennes hår var borta. Jag minns att jag frågade henne: ”Varför har du rakat ditt huvud?”, och hennes svar var lite konstigt. Hon sa: ”Jag vill inte att någon, inte någon, ska röra mitt huvud. Jag vill inte att någon ska röra mitt hår. Jag är så trött på att folk rör mitt hår”, berättar hon i ”Britney Spears – Breaking point”.

Sedan Britney Spears bröt igenom 1998 med superhiten Baby one more time har hon detaljstyrts av musikbranschen, skriver Mirror.

Wynne-Hughes berättar att ingen av personalen i tatuerarstudion brydde sig särskilt mycket när det hela hände och att alla hade ”väntat på att sammanbrottet skulle komma”.

Dela på Facebook
Annons