Nyheter

Den nya trenden som gör folk ilskna – riskerar fängelsestraff

av extraextra
11 juli, 2019
Annons

Det har uppstått lite av en ny trend i sociala medier på sistone.

Det går ut på att man lägger ut en video där man äter, slickar eller dricker något från en livsmedelsbutik bara för att ställa tillbaka det på hyllan, skriver Daily Mail.

Annons

”Vad är det här för psykopatiskt beteende”, skriver en användare.

Polisen har tagit trenden seriöst och personerna som gör detta kan riskera fängelse.

Trenden som är mestadels på Twitter gör väldigt många rasande.
Trenden innebär att man äter, slickar eller dricker något livsmedel direkt från butiken, endast för att ställa tillbaka det på hyllan.
Användaren Larz, eller GayShawnMendes som han heter på Twitter, säger att det var han som startade det hela.

I hans video från den 3 juli kan man se att han tar ut en förpackning med glass från kylvarorna i en livsmedelsbutik i USA.
Han öppnar förpackningen och börjar gräva i glassen för att stoppa det i munnen. Han erbjuder också sin vän bakom kameran att smaka på glassen, då börjar han också gräva i glassen och stoppar det i munnen. Larz hade dock inte tänkt betala för glassen, utan ställer istället tillbaka förpackningen och springer ut från butiken.

Lite senare samma dag publicerar han ännu ett inlägg på Twitter där han nämner att han varit på polisstationen men att han inte bryr sig.

Bameron Nicole Smith är den senaste som gör Twitteranvändare arga på den nya trenden.

Tar en klunk av munskölj och spottar tillbaka det

Man ser hur Bameron går fram till hyllan med munskölj, öppnar förpackningen och tar en klunk för att sedan gurgla det – efter så spottar hon ut det i flaskan och ställer tillbaka den på hyllan.

Bameron har sedan lagt upp en bild på sig själv med samma flaska som hon drack ur – hävdar hon själv iallafall samtidigt som hon tackar för tittarsiffrorna.

”På väg till 4-juli-festligheterna med min nya bästa vän. Tack för 11 miljoner”, skriver hon under bilden som är också hennes nya profilbild.

Jag bara älskar hur den här generationen vill vara kriminella och är så dumma att de faktiskt dokumenterar deras kriminella aktiviteter”, kommenterar en.

”Vem började med den här skiten? Det är vidrigt”, kommenterar en annan.

Ja, man undrar ju vem det var som startade alltihop.

Trots att användaren Larz har tagit på sig äran för trenden så kan det finnas flera möjliga trendstartare.

Redan i början av Juni kunde man se hur en tjej gör precis samma sak, tar en glassförpackning och slickar på glassen för att senare ställa tillbaka den.

Mer om det kan ni läsa här!

Dela på Facebook
Annons