Mat

Den perfekta hamburgaren – knepet du måste kunna till sommaren!

Annons
av extraextra
15 maj, 2019
Annons

Nu när sommarsäsongen sätts igång så börjar det bli dags att dra fram grillen.

Här är ett tips för dig som grillar hamburgare i sommar!

Annons

Bildkälla: Pixabay

Det bästa med hamburgare är att de är snabba att tillaga, dock så är det inte alltid man lyckas få de så där perfekt saftiga.

Det finns dock ett knep som gör att du kan få den perfekta hamburgaren varje gång!

Knepet låter förmodligen inte sant, men när du väl testar det för dig själv så kommer du att bli arg över att du inte testat det tidigare.

Bildkälla: Pixabay

Knepet är hur enkelt som helst. Du behöver endast lägga en isbit i mitten av hamburgaren när du lägger den på grillen. När isbiten smälter så gör den helt enkelt ett mirakel. Hamburgaren som hade blivit torr blev istället hur saftig som helst!

”Gör dina hamburgare, och lägg sedan en liten isbit där i. Då, när du grillar burgaren, håller den sig saftig och hindras från att bli torr”, säger superkocken Graham Elliot till Fox News.

Bildkälla: Youtube

En enda isbit gör så att din hamburgare blir saftig och god istället för torr. Du behöver dock inte stoppa med en isbit, du kan ju även slänga på en klick smör för att få lite extra smak.

Det är de bästa knepen som man inte behöver anstränga sig särskilt mycket för, och det är precis så det är med isbits-knepet. Ett knep som är så enkelt och gör susen för att få din hamburgare perfekt.

Dela vidare med dina vänner så att deras grill-sommar blir extra god i år!

Dela på Facebook
Annons