WOW

Denises unika badkar – en påse från Ullared

Annons
av extraextra
16 november, 2019
Annons

När Denis Ydrestrand, 19, hade lust för att bada hemma var det bara en sak hon kunde göra.

En Ullared-påse blev helt plötsligt ett badkar.

Annons

Bildkälla: Privat

Ibland vill man njuta av att ta ett bad. Det var förmodligen det som Denise Ydrestrand, 19, ville när hon ville bada helt plötsligt medans hon var hos en kompis – utan något badkar nära sig.

Istället för att få panik eller bara ta en dusch fixade hon en bra lösning på problemet – en Ullared-påse.

– Jag har alltid gillat att bada, men jag har inget badkar. Den här dagen var jag hemma hos en kompis, som inte heller har något. Först tänkte jag låna hennes barns badbalja men den var lite för liten. Så hade hon den här Ullared-kassen, den var ju i perfekt storlek, säger Denise Ydestrand.

Denise: ”Fungerade väldigt bra”

Resultatet blev ett badkar som man enkelt kan flytta på, Ullared-påsen har såklart mindre funktioner men det var tillräckligt för att kunna bada i.

Ja, det fungerade väldigt bra. Det blir lite hårt eftersom man sitter på golvet. Det kan läcka lite ur sömmarna men annars håller sig vattnet inne ganska bra, säger Denise Ydrestrand.

Bildkälla: Privat

Rekommenderar andra

Hon rekommenderar metoden till andra. I ett Facebookinlägg som hon skrivit om badäventyret har fått upp emot 2 000 reaktioner – och de flesta är positiva.

– Det har fått många kommentarer, typ: ”Alla sätt är bra utom de dåliga”, och så är det många som taggar sina vänner och skriver:Det här ska vi testa!”.

Att bada i en Ullared-påse är något som hon kommer göra igen. Från att inte ha något badkar nära sig till att hon nu kan ta ett dopp när hon vill – bara med hjälp av kreativitet.

Nästa gång kommer hon att göra det lite mer bekvämare.

– Ja, jag måste bara komma på ett sätt att göra det lite mer bekvämt, säger Denise Ydrestrand.

Dela på Facebook
Annons