Intressant

Det här hatar kvinnor mest med sex

Annons
av extraextra
27 maj, 2020
Annons

Många av oss tycker att det är njutningsfullt och härligt att ha sex. Men det finns saker som kvinnor stör sig på mellan lakanen.

En ny undersökning visar vad kvinnor mellan 18 och 65 hatar mest i sovrummet.

Annons

3000 personer mellan 18 och 65 år från USA, Storbritannien och Australien har blivit tillfrågade vad de hatar mest i sovrummet, i en undersökning gjord av sexleksföretaget Lovehoney, skriver Health.

Vad är det kvinnor avskyr allra mest under sexakten då? Jo, undersökningen visar att det är att känna sig självmedveten under själva sexet. Alltså att man tänker på hur man rör sig, låter och ser ut. Hela 30 procent av kvinnorna angav det som svar i undersökningen.

Det som hamnade på andra plats på listan av det kvinnor ogillar mest var att sexet är över för snabbt (29 procent). Efter det kom att inte få orgasm (28 procent), avbrott (27 procent) och att förspelet är för kort (24 procent).

MÄNNEN VILL HA SEX LÄNGE

Hur ser det ut för männen då? Jo, de ogillar också att sexet är över för snabbt. Majoriteten, 34 procent, av männen angav det som svar i undersökningen.

På andra plats hos männen kan vi se att de ogillar att inte kunna ge deras partner orgasm (28 procent). Efter det tycker de inte heller om avbrott (28 procent), att inte få orgasm (21 procent) och att få en könssjukdom (17 procent).

FLER MÄN ÄN KVINNOR FÅR ORGASM

I undersökningen fick personerna även svara på hur ofta de får orgasm under sex. Hela nio av tio män angav att de får orgasm under sex varje gång, medan motsvarande siffra för kvinnorna var sju av tio.

Dela på Facebook
Annons