Nöje

Douglas Murrays markering mot Penny Parnevik – efter nära relation med Jacob Persson

Annons
av extraextra
12 juni, 2020
Annons

Penny Parnevik och Jacob Persson fann varandra under inspelningarna av Let’s dance. Efter medverkandet i danstävlingen har vännerna fortsatt att umgås privat.

Nu gör Douglas Murray en tydlig markering mot flickvännen nyfunna relation.

Annons

Det var i början på 2019 som Douglas Murray gick ner på knä och friade till Penny Parnevik. Ett par veckor senare avslöjade det nyförlovade paret att de väntar sitt först barn och i augusti föddes sonen Atticus. På Pennys sociala medier har hon sedan dess flitigt delat med sig av sina tankar kring mammalivet.

Douglas och Penny

Inställda bröllopet: ”Nu vet ni”

Inte nog med att vara mamma och planera ett bröllop så medverkade Penny dessutom i TV4:s Let’s dance under våren. Även om det skulle komma att krävas många timmar i danslokalerna och hårt arbete så kände sig Penny inte orolig för att inte hinna med bröllops-planerandet.

– Vi ska gifta oss i juli. Bröllopet har gått åt sidan lite bara med planeringen för nu har jag fokuserat på det här. Bröllopet blir inte uppskjutet, vi får ihop båda samtidigt!, sa Penny till Hänt under programmets pressträff.

Tyvärr blev så inte fallet, istället tvingades bröllopet skjutas upp på grund av coronaviruset.

– Vårt bröllop skulle vara nu i juli och det blir tyvärr inställt till sommaren 2021. Det måste jag skriva till alla som jag bjudit in. Men nu vet ni, det blir inställt till sommaren 2021, berättade Penny i en video på sin Youtube-kanal.

Douglas markering mot Penny

Men även om bröllopet har flyttats fram så ser Penny ut att haft en härlig vår med sina nya Let’s dance-vänner. Det var med proffsdansaren Jacob Persson som hon dansade sig vidare vecka efter vecka i programmet.

View this post on Instagram

Sista gången jag fick dansa med den här killen!!! SÅ JÄVLA KUL!!! Glöm inte att rösta på våra magiska finalister!!!!

A post shared by PennyParnevik (@pennyyparnevik) on

Duon satsade fullt ut på dansen och levererade fantastiska uppträdanden tillsammans. De syntes även umgås flitigt privat, vilket är något som nu Douglas påpekat i Pennys senaste Youtube-video.

I videon firar Penny sin syster Philippa Parneviks födelsedag och umgänget kör den klassiska ”Jag har aldrig”-leken. Den går ut på att ett påstående läses upp och ifall man har gjort påståendet så ska man ta en klunk av sin dricka.

– Jag har aldrig haft känslor för en annan när jag varit i förhållande, hörs en av deltagarna i leken säga i videon.

Detta varpå Douglas svarar med en skämtsam pik mot Penny.

– Penny drick nu. Senaste sex veckorna…, säger Douglas.

För att tittarna ska förstå att det är just Jacob som Douglas syftar på så har även en bild på Jacob och Penny redigerats in i videon. Penny tar snabbt en stor klunk och ler glatt mot kameran.

Bildkälla: Youtube

Dela på Facebook
Annons