Skoj

Drömjobbet: Tjäna flera tusen på att ligga i soffan, kolla film och äta popcorn – varje dag

Annons
av extraextra
21 oktober, 2019
Annons

Blir du trött på ditt jobb ofta?

Du hade förmodligen legat hemma i soffan och kollat film samtidigt som du äter popcorn istället eller hur?

Annons

Nu kan du faktiskt göra det! Det går att söka jobb som professionell latmask. Det enda som krävs av dig är att du kollar på minst en Disney-film om dagen i 30 dagar – detta får du 1 000 dollar av samt lite andra roliga saker.

Sajten Reviews.org har lagt upp den ovanliga jobbannonsen. Det enda som du behöver göra som anställd är att du ska titta på 30 Disney-filmer under 30 dagar.

Runt 10 000 kronor i lön

Du kan välja på 101 Dalmatiner, Lejonkungen, Hitta Nemo, Herkules, Frozen eller den lilla sjöjungfrun och massvis med andra filmer! Du får själv välja vad du vill kolla på i vardagsrummet.

För detta får du 1 000 dollar vilket motsvarar lite under 10 000 kronor, en 1-årsprenumeration på Disney, en Pixar-popcornmaskin samt en musmatta, skriver sajten.

Hur ansöker du då till denna drömtjänst?

Drömjobbet för latmasken

För det första måste du ha fyllt 18 år. Du måste även skapa en video där du förklarar varför du är den största Disneyentusiasten någonsin och bifoga en recension av din favorit Disney-film.

Är det allt? Ja men också nej. Du måste kunna delta i ett videoklipp där du berättar om dina upplevelser efter projektet är avslutat. Men förutom detta är det allt som krävs.

Bildkälla: Pixabay

Du kan läsa mer om tjänsten samt ansöka här!

Dela på Facebook
Annons