Tips

DRÖMMEN ÄR SANN: Tjäna över 6 000 kronor – på att vräka i dig kebab

Annons
av extraextra
28 oktober, 2019
Annons

Det är nog få saker som svenskar äter lika mycket som kebab.

Nu kan du dessutom få pengar för att äta kebab.

Annons

Den älskade kebaben kommer i flera varianter, kebabrulle, kebab med bröd, kebabtallrik och kebabpizza. I flera år har kebabpizzan varit en favorit i Sverige, men vilken stad som har bäst kebab i landet är det delade meningar om.

Är du en kebabälskare så har du även nu chansen att vinna flera tusen kronor och även fri kebab för två i ett helt år, skriver Aftonbladet.

Tjäna över 6 000 kronor

Nu har du chansen att tjäna över 6 000 kronor på att äta kebab.

Det är den engelska restaurangkedjan Botanist i Manchester som nu efterlyser en kebabtestare. Jobbet går ut på att testa restaurangens nya kebabsorter och lönen skojar man inte bort.
Lönen kommer ligga på 500 pund, vilket motsvarar ungefär 6 200 svenska kronor, efter avslutad tjänst. Man får dessutom äta gratis kebab under ett helt år tillsammans med en vän hos restaurangen.

På restaurangens hemsida står det så här om tjänsten.

”Är du en självutnämnd kebab-konnässör? Har du en egenkomponerad favorit-kebab? Då kan det här vara jobbet för dig. Du ska se till så våra nya kebaber är lika ‘griljanta’ som våra nuvarande signatur-kebaber.”

De nya kebab-sorterna som ska testat är gjorda på kyckling, chorizo, anka i hoisinsås och surf’n’turf. Man ska även välja ut den läsk som passar bäst till de olika kebaberna

Dela på Facebook
Annons