Intressant

Du ska aldrig ha dessa 7 saker i din vagina

Annons
av extraextra
3 november, 2019
Annons

Här kommer några tips om vad du verkligen inte ska stoppa in därnere.

Dessa 7 tips bör du ta till hjärtat – och aldrig någonsin göra!

Annons

1. Frukt och grönt

Grönsaker och frukt har ofta spår av bekämpningsmedel på sig, därför rekommenderas detta verkligen inte, skriver Fox, som har pratat med gynekologen Alyssa Dweck. Förutom detta kan bitar lossna och då kommer de ligga och ruttna där. Inte så fräscht direkt.

Bildkälla: Pixabay

2. Allt du har haft i rumpan utan ha tvättat det ordentligt

Detta kan sprida dåliga bakterier och sabba pH-värdet i vaginan. I värsta kan det leda till sjukdomar och infektioner.

3. Din mobil

Bara för att mobilen vibrerar betyder det inte att den ska vara i din fiffi, menar Dweck. Det är aldrig en bra idé att ha batteri uppe i vaginan. Då ska vi inte prata om de antal bakterier som finns på mobilen heller.

Bildkälla: Pixabay

4. Ånga

Det har blivit trendigt på sista tiden att ånga underlivet i till exempel en bastu. Men detta har några risker, berättar Gynekologen Dweck för Fox News, som sett flera brännskador till följd av detta.

Bildkälla: Pixabay

5. Vaselin

Detta är ett klassiskt glidmedel, men det kan leda till infektioner då det är en oljeprodukt. Ett mycket bättre och säkrare glidmedel är vattenbaserat glidmedel som till exempel Klick, som går att köpa på apoteket.

6. Vispgrädde

Du bör alltid vara försiktig med mat nära vaginan, enligt Dweck, då det är väldigt svårt att få ut om något fastnar på insidan. Enligt henne är det extra svårt när det kommer till vispgrädde.

7. Fuckboys

Fuckboys är något du verkligen inte ska ha i din vagina. Utöver att du kan få olika könssjukdomar kan det i värsta fall leda till att du blir kär i en fuckboy.

Dela på Facebook
Annons