Mat

Dumle släpper nyhet med smak av jordgubbe – då kan du köpa den i butik

Annons
av extraextra
11 maj, 2020
Annons

Dumle släpper nu en ny fräsch smak lagom tills sommaren är på ingång.

Om du älskar choklad i kombination med jordgubbar är denna nyhet något för dig!

Annons

Klassikern Dumle som produceras av Fazer släpper nu en ny säsongssmak som är på tillfälligt besök lagom tills sommaren. Nya Dumle Smooth Strawberry har ett tunt mjölkchoklad överdrag som täcker en seg kola fylld med jordgubbskräm och vi kan inte bärga oss tills vi får smaka en bit.

Enligt bloggaren Sockerbiten som recenserar och testar nyheter inom godis, glass och läsksmaker, är den nya smaken härlig men söt. Dessutom beskrivs den som en riktigt bra smakkombination.

– Den sega kolakärnan innehåller en fint avvägd smak av färska jordgubbar. Längst in i kärnan finns en frisk och söt bärsmak. Som allt som oftast i Dumles smaksatta kolor funkar smaksättningen riktigt bra ihop med det sirapssöta, skriver Sockerbiten.

På Fazers hemsida beskrivs den nya smaken som perfekt att äta tillsammans med kompisarna och som garanterat kommer att göra dig på gott humör. Kanske kan du överraska och bjuda kompisarna på Dumle Smooth Strawberry nästa gång ni träffas?

Då kan du köpa den i butik

Den nya smaken har tidigare funnits tillgänglig ute i Europa och även i många Tax-Freebutiker. Dessutom finns den i dagsläget på vissa hemmakvällsbutiker men går då endast att köpas i lösvikt.

Fazer eller Dumle själv har inte gått ut med när den nya smaken kommer att finnas tillgänglig i dagligvaruhandeln men eftersom smaken är en seasonal edition borde det vara väldigt snart. Mums!

Dela på Facebook
Annons