OJ

Efter nygifta parets osmakliga bild ställer kyrkan in alla bröllop

Annons
av extraextra
13 februari, 2020
Annons

Allt som paret ville var att ha ett roligt minne från den stora dagen. Men så fort bilden publicerades på internet gick den viral och när biskopen fick syn på bilden så tog han det drastiska beslutet.

Efter händelsen tvingades+ hundratals par att ändra sina bröllopsplaner.

Annons

Carly och Matthew Lunn beslutade sig för att spexa till sina bröllopsfoton då de båda har ett stort sinne för humor, skriver The Sun.

Efter den vackra ceremonin som hölls på Rhodos i Grekland, närmare bestämt i St Paul kyrkan så förverkligade paret sin idé för den annorlunda bröllopsfotograferingen. Men det paret inte visste då var de konsekvenser som väntades till följd av bilden.

Det som skulle vara en ”rolig grej” slutade i något helt annat

Bilden som spred sig som en löpeld på sociala medier föreställer brudgummen utan byxor, framför står bruden på sina knän. Paret var väldigt stolta över resultatet och enligt paret själva så verkade det som att skämtet gick hem både hos familjen, vännerna och människor de inte känner på sociala medier.

– Vi bestämde att vi skulle göra detta redan innan bröllopet, som en rolig grej. Men vi förväntade oss inte att bilden skulle bli viral, berättar Carly för The Sun.

Bilden gick hem hos de flesta – men vissa blev fullkomligt vansinniga, framför allt lokalbefolkningen.

Biskopen Kyrillos tog därför beslutet att banna alla utländska par från att gifta sig i kyrkan. Anledningen? Fotograferingen som hölls anspelas på sex och gjordes på ”helig mark”.

– När bilden spreds på nyhetssajterna här i Grekland blev folk helt vansinniga, berättar en källa för The Sun.

Även fast bilden endast föreställer en sexuell akt så var det tillräckligt för att kyrkan skulle reagera. Det drastiska beslutet gjorde att hundratals bröllop som skulle hållas i kyrkan tvingades att planera om.

Starka reaktioner

Paret blev tyvärr tvungna att ta med sig konsekvenserna hem till Storbritannien. Enligt den anonyma källan så ska 99 procent av alla bröllop vara bokade av brittiska par som nu tvingas ställa in sina bröllop i kyrkan.

De som hade planerat sina bröllop till kyrkan har uttryckt sitt vrede på sociala medier. Där har paret fått motta deras raseri mot den bild som gjorde att det drastiska beslutet togs.

”Era jävlar, ni har förstört allas bröllop på St Pauls, ni är äckliga.”

Vad tycker du? Överreagerar kyrkan eller är det helt rätt gjort av dem? Låt oss höra din åsikt!

Dela på Facebook
Annons